Sida 1 av 12912345...102030...Sista »
Publicerad: 2015-09-17

Vem äger Gullbrannagården?

SAM
SAU, Svenska Alliansmissionens Ungdom och SAM, Svenska Alliansmissionen är ägare till Gullbrannagården. Ovan kan ni se SAM:s härliga och kompetenta styrelse som har sammanträde under några dagar på gården.

ute-3
I tisdags var det dags för SAMP att ha några dagars konferens. Det är SAM:s personalförbund där både äldre och yngre samlas för att lyssna och inspireras av duktiga talare samt äta god mat och njuta av havsluften!

ute-2 ute kvällsmiddag uteserveringen matbild grupper
Detta är en av dagarna i veckan , ca 150 lunchgäster och ca 75 övernattande gäster.

Text och bild: Ewa Bylander

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2015-09-17

Är det konstigt att man längtar bort nån gång?

lena-lena
Två goa tjejer på lunchbesök . Lena Andersson och Lena Nilsson . Visst minns ni ”Är det konstigt att man längtar bort nån gång” med Lena Andersson på Svensktoppen i början av 70-talet?
Kanske blir det besök nästa sommar på Gullbrannagården av Lena Andersson som numera bor i USA och har en spännande livsresa!

receptiongöteborgs baptist
Göteborgs Baptistförsamling Tabernaklet var några av gästerna i september. Här är incheckningen i full gång och cirka 90 gäster är på ingång.

casa montessori
170 härliga gäster från Göteborg gästade oss några fina höstdagar , Casa Montessori. Många väskor blir de….

höstkickoff

”Höst-kickoff för kvinnor” var en av de saker som hände förra helgen på Gullbrannagården.
Tre härliga deltagare från Göteborgstrakten dök upp redan fredag kväll och laddar upp med kökets oxfilé.

gäster
En dag i September månad

bryggan
Här dukar My, tillsammans med ett gott gäng, upp till festmiddag. 180 gäster från PRO är gäster !

andreas-sau

Andreas är hellycklig över den fina middagen som serverades när SAU-gänget var på gården för att planera kommande år och utvärdera föregående år.

text och bild: Ewa Bylander

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2015-09-17

Nykterheten vinns varje dag

AA
”Alkoholism är en sjukdom som behandlas genom att vara nykter resten av livet. Det första jag fick lära mig hos AA var att vara nykter idag. Och på den vägen är det, säger Mats.”

”AA handlar om att alkoholister hjälper andra alkoholister att sluta dricka. Deltagaren följer ett självbehandlingsprogram i tolv steg. – Vi strävar efter själslig fulländning. Men vi är ju inte perfekta, vi är inga helgon utan människor, som försöker bli en liten bit bättre varje dag” säger Håkan som var en av helgens deltagare.

I början av september, från fredag kväll till söndag lunch,  har det varit samlingar där människor har delat med sig av sitt liv. Närmare 1000 personer när det var som mest på lördagens eftermiddagsmöte.
Det är på det sättet man behåller sin nykterhet och kan hjälpa andra människor . Dessa människor är hjältar i mina ögon. Många har nått livets botten, sin botten, och är på väg, jobbar med sina liv och sina relationer.

Har du aldrig varit på ett AA eller NA – möte, någon samling där man jobbar med 12-stegsprogrammet, försök att få va med. Det ger avtryck i ditt liv, jag lovar!

sinnesorbönen

Text: Ewa Bylander

↓  1 kommentar
Publicerad: 2015-09-06

Välkommen till ett dygn av vila, gemenskap och inspiration när hösten känns som mörkast!

novmote151

novmote152

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2015-08-16

1000 på läger!

tonår-skeppet-fullt

En fantastisk vecka med närmare 1000 personer på helpension. Njut av sköna bilder på sköna människor i en riktigt skön och solig miljö!

tonår-ledarna tonår-spring tonår-skeppet2 tonår-skeppet kvällsandakttonår-info tonår-skeppet-sång tonår-ljus tonår-tält tonår-ute Tonår-HP tonår-anslag tonår-skeppet-samilng tonår-fika tonår-praktiska Tonår-fredrik

↓  inga kommentarer
Sida 1 av 12912345...102030...Sista »