Sida 1 av 14212345...102030...Sista »
Publicerad: 2018-09-29

Härligt höstväder med massa blandade åldrar på gården

I helgen har vi bland annat besök av Tölö-Älvsåker och Söndrum-Vapnö konfirmandgrupper som under dagen har sysselsatt sig med både utomhus lekar, vandring och Kahoot spelade. Godis i kiosken och häng med kompisarna är uppskattat av alla.

Pingstkyrkan ifrån Kungsbacka, är en utav de andra grupperna som också är hos oss i helgen. Dem har under dagen haft en församlingsdag med ett fullspäckat schema. Tipspromenad, musik och härliga samtal just nu avslutas med en god tacobuffé. Som av en slump hade Pingstkyrkan planerat ett roligt mexikanskt program att hålla under kvällsmaten, alla åldrar nöjda och glada.

 

Härligt att gården fylls av skratt och bus en kylig hösthelg som denna!

 

    

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2018-07-02

Nu är det sommar och mycket händer på Gullbrannagården

Vi är mitt i en spännande sommar på Gullbrannagården.
Varje dag, måndag -lördag,  Kullaget för alla barn, Båtrace i bäcken varje  vecka, Våffelkvällar och tipsrunda oftast på måndagar, Sportvecka, Gospelvecka mm mm
Följ oss på Facebook och Instagram så får du uppdateringar hela tiden vad som händer. Veckans program hittar du under fliken sommarprogram

https://www.facebook.com/gullbrannagarden/
https://www.instagram.com/gullbrannagarden/

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-05-08

Över 300 på konfirmandläger

I helgen hade vi ordentliga sommarvibbar. Underbart väder och flera hundra på konfirmandläger. Några kom redan på torsdagen, men det största lasset med ungdomar dök upp på fredag förmiddag. Det är SAU’s årliga konfirmandläger (Svenska Alliansmissionens Ungdom) som besöker Gullbrannagården. Närmare bestämt 337 personer fyllde allt boende inklusive sovsalar och åt alla måltider i vår restaurang.

Ungdomar konfirmandläger

 

Ungdomarna tog solen med sig och under lördagen uppgick temperaturen till 15 grader och solen lyste från en klarblå himmel. Underbart! Flera tog ett premiärdopp i havet och firade med glass.

Bra väder på Gullbrannagården

Mikael Celinder var på plats och höll i trådarna för hela lägret.

Mikael Celinder ledare på Konfirmandläger

Både tennisbanan och minigolfbanorna användes flitigt i helgen.

Tennisbana gullbrannagårdenMinigolf Gullbrannagården

Det kom massa nya varor till butiken och Madeléine packade upp en hel del smaskigt… 🙂

Butiken Gullbrannagården

Flera campare tog tillfället i akt att resa förtältet. Flera av dessa campare kom redan förra helgen och ställde upp vagnen inför säsongen.

Säsongscamping

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-04-13

Nu storsädar vi!

In i minsta vrår! Nu ska servicehusen storstädas. Förutom våra ordinarie hjältar har vi tillkallat extrahjälp. Viktor, Erin, Johanna och Ann-Lis stärker upp för att det ska gå extra effektivt.

Njut av några härliga bilder från vår goa personal. 🙂

Storstädar

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-04-06

Per Johansson från Glada Huddik på besök

Våra konferensbokningar kan vara både stora och små. Besöken som varit i veckan har tillhört den större kategorin. Förläsare på konferensen var bland annat Per Johansson från Glada Huddik.Anna-Karin konferensvärdinna

Anna-Karin som jobbar som vår konferensvärdinna har haft fullt upp senaste dagarna. Under två dagar har vi tagit emot 900 konferensgäster från Laholms kommun. Dessa har bland annat fått lyssna till Per Johansson från Glada Huddik. Hans föreläsning om ”Att bli sedd, vara behövd och bli uppskattad för den man är” har lett till både skratt, gråt och en hel del eftertanke. Vi hälsar Per varmt välkommen tillbaka i sommar. Håll utkik efter mer information! 🙂

Glada Huddik Gullbrannagården

Tidigare i veckan har vi haft flera barn och ungdomar på gården. Några av dem var på körläger med Jessica Nylander i spetsen. Lägret avslutades med en bejublande konsert i Bryggan.

Barkör Jessica Nylander

Några konfirmander som var på besök trotsade april-kylan och tog sig ett uppfriskande dopp i havet. Bad i havet

↓  inga kommentarer
Sida 1 av 14212345...102030...Sista »