Sida 1 av 14212345...102030...Sista »
Publicerad: 2017-05-08

Över 300 på konfirmandläger

I helgen hade vi ordentliga sommarvibbar. Underbart väder och flera hundra på konfirmandläger. Några kom redan på torsdagen, men det största lasset med ungdomar dök upp på fredag förmiddag. Det är SAU’s årliga konfirmandläger (Svenska Alliansmissionens Ungdom) som besöker Gullbrannagården. Närmare bestämt 337 personer fyllde allt boende inklusive sovsalar och åt alla måltider i vår restaurang.

Ungdomar konfirmandläger

 

Ungdomarna tog solen med sig och under lördagen uppgick temperaturen till 15 grader och solen lyste från en klarblå himmel. Underbart! Flera tog ett premiärdopp i havet och firade med glass.

Bra väder på Gullbrannagården

Mikael Celinder var på plats och höll i trådarna för hela lägret.

Mikael Celinder ledare på Konfirmandläger

Både tennisbanan och minigolfbanorna användes flitigt i helgen.

Tennisbana gullbrannagårdenMinigolf Gullbrannagården

Det kom massa nya varor till butiken och Madeléine packade upp en hel del smaskigt… 🙂

Butiken Gullbrannagården

Flera campare tog tillfället i akt att resa förtältet. Flera av dessa campare kom redan förra helgen och ställde upp vagnen inför säsongen.

Säsongscamping

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-04-13

Nu storsädar vi!

In i minsta vrår! Nu ska servicehusen storstädas. Förutom våra ordinarie hjältar har vi tillkallat extrahjälp. Viktor, Erin, Johanna och Ann-Lis stärker upp för att det ska gå extra effektivt.

Njut av några härliga bilder från vår goa personal. 🙂

Storstädar

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-04-06

Per Johansson från Glada Huddik på besök

Våra konferensbokningar kan vara både stora och små. Besöken som varit i veckan har tillhört den större kategorin. Förläsare på konferensen var bland annat Per Johansson från Glada Huddik.Anna-Karin konferensvärdinna

Anna-Karin som jobbar som vår konferensvärdinna har haft fullt upp senaste dagarna. Under två dagar har vi tagit emot 900 konferensgäster från Laholms kommun. Dessa har bland annat fått lyssna till Per Johansson från Glada Huddik. Hans föreläsning om ”Att bli sedd, vara behövd och bli uppskattad för den man är” har lett till både skratt, gråt och en hel del eftertanke. Vi hälsar Per varmt välkommen tillbaka i sommar. Håll utkik efter mer information! 🙂

Glada Huddik Gullbrannagården

Tidigare i veckan har vi haft flera barn och ungdomar på gården. Några av dem var på körläger med Jessica Nylander i spetsen. Lägret avslutades med en bejublande konsert i Bryggan.

Barkör Jessica Nylander

Några konfirmander som var på besök trotsade april-kylan och tog sig ett uppfriskande dopp i havet. Bad i havet

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-03-25
Ämnen: , , ,

Sol och scrapbooking

Igår anlände ett hundratal gäster på gården för att ägna helgen åt scrapbooking. De möttes av strålande sol! Bryggan har möblerats om till en stor skaparverkstad där många fina alster kommer att göras innan helgen är slut. Fina papper, snören, verktyg och dekorationer står fint uppradade i Bryggans ena ände för den som vill komplettera sitt material. Spännande att se hur projekten växer fram!

Utöver våra scrappande gäster har vi även förmånen att välkomna en närliggande idrottsförening till gården. Där kommer kvällen ägnas åt att bada badtunna, basta och se på fotboll!

Scrapbook

Scrapbooking i Bryggan

Scrapbooking-material

Scrapbooking-material

↓  inga kommentarer
Publicerad: 2017-03-23
Ämnen: , , , , ,

Förslag på ny reception, butik och kontor

Under förmiddagen hade vi besök av Ingemar Medlöw som presenterade ett förslag på hur Gullbrannagårdens nya reception, butik och kontor kommer att se ut. Gården expanderar och vi behöver möta efterfrågan. Ett projekt som ska bli mycket spännande!

Förslag på ny reception

Under kvällen lagades en fin och välkomponerad middag av vår fantastiske kock Anders. Till sin hjälp hade han Valentina och Anna-Karin som så vackert dekorerade portionerna.
På menyn: Lax- och räkfärsfylld hälleflundrafilé med confiterad mandelpotatis, citronettesvängda grönsaker samt en cidersmörsås med citronsmakande tapioka. Ingen dålig middag en torsdagskväll!

↓  inga kommentarer
Sida 1 av 14212345...102030...Sista »