Restaurang

Att äta på restaurang är en trevlig upplevelse och Gullbrannagårdens restaurang ligger centralt på Gullbrannagårdens område. I restaurangbyggnaden finns flera konferenslokaler och restaurangen är handikappanpassad så det enkelt går att komma fram med rullstol eller andra hjälpmedel.

Sommartid, från den 23 juni, är restaurangen öppen varje dag från morgon till kväll, och från mitten av augusti till mitten av juni är restaurangen öppen på förfrågan. Restaurangen kommer även vara öppen under sommar OAS möte, 15-19 juni.

Boka restaurang på Gullbrannagården

Önskar du få ett offertförslag och boka måltider i Gullbrannagårdens restaurang, kontakta oss på telefon 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 
Fråga efter Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander.

Storlek på Gullbrannagårdens restaurang

Gullbrannagårdens restaurang heter Fyren och har inomhus plats för 250 personer. Vid behov utökar vi platsen och dukar upp till mer än 300 personer. Utomhus finns en stor terrass som används vår, sommar och höst, och terrassen rymmer 100 personer. Terrassen är en populär samlingsplats och över terrassen är det ett stort solsegel som ger välbehövlig skugga på de varmaste dagarna och som också skyddar om det mot förmodan skulle komma några regndroppar.

Mellan restaurangen och den angränsande konferenslokalen Parksalen är det en vikvägg som är öppen eller stängd efter behov. Vikväggen gör att restaurangens storlek kan anpassas efter antal gäster, och det går också att boka en middag för ett mindre sällskap som får äta avskild från andra gäster.

Ta en rundtur i restaurangen

Utbud i Gullbrannagårdens restaurang

I restaurangen använder vi alltid råvaror av bästa kvalitet och vi på Gullbrannagården gör allt för att ni skall få en god måltid hos oss. Kaffet efter måltiden är alltid KRAV- och rättvisemärkt.  Restaurangen serverar allt från lunch till bussgrupper och pensionärsföreningar till middag vid konferenser, födelsedagar och stora fester. Flera väljer också att ha minnesstund i Gullbrannagårdens restaurang.

Vi på Gullbrannagården hjälper dig gärna med idéer och menyer för ett lyckat arrangemang.

Sommartid har restaurangen öppet från tidig morgon till sen kväll och sommarrestaurangen serverar frukost, dagens rätt, a la carte, pizzor, sallader, smörgåsar och kaffe med kakor. Glass finns både i restaurangen och i den fristående glassboden i nära anslutning till restaurangen.

×