Boende

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Gullbrannagården är en konferens och campinganläggning strax söder om Halmstad som erbjuder boende i stugor, lägenheter och rum i vandrarhem. Boendena är ljusa och välskötta och det finns något för alla. Det finns djurtillåtna och handikapps anpassade boende på Gullbrannagården. Alla stugor och lägenheter är utrustade med toalett och dusch. Boendena på Hallands västkust erbjuder en naturskön upplevelse med närhet till havet och fina promenad- och cykelleder. Använd Gullbrannagården som utgångspunkt och upptäck den härliga omgivningen.

Semester på Västkusten

Ta med familjen till Gullbrannagårdens i sommar och fyll semester med aktivitet för hela familjen. Gullbrannagården erbjuder ett stort och varierat sommarprogram med aktiviteter och samlingar för hela familjen, allt från konserter, livsviktiga samtal, båtrace i bäcken, midsommarfirande, sportvecka, gospelvecka och hantverksdagar. Bo hos oss på Gullbrannagården och upptäck den vackra omgivningen. Skapa minnen och ta med familjen på utflykter till Halmstad, Båstad, Gekås Ullared, Liseberg, och Skåne.

Boende nära havet

Gullbrannagården ligger vacker belägen strax söder om Halmstad med 800 meter till havet. En naturskön familjecamping och konferensanläggning som håller öppet året runt. Gå en morgonpromenad längs strandkanten eller cykla en sväng på Kattegattleden. Njut av sol och bad hela dagen och kom tillbaka och delta i tipspromenad, båtrace eller lyssna på stämningsfull musik. Det finns något för alla på Gullbrannagården och vi välkomnar varmt nya och återkommande gäster.
Det är enkelt att cykla ner till havet så ett tips är att ta med cykel om det finns möjlighet.

Boka ditt boende i Halmstad

Bokning för sommaren 2023 öppnar 1 november 2022. Under sommarsäsongen bokas stugor och lägenheter per vecka medan rum bokas per natt. Detta med några undantag, midsommar och Gullbrannafestivalen då gäller veckovis eller torsdag-söndag samt Sommaroas. Från slutet av augusti till början på juni går det att boka stugor, lägenheter och rum per natt. Du kan välja att hyra sänglinne och handdukar av oss på Gullbrannagården eller ta med eget. Boka städning från 400 kr så sköter vi det när ni vill åka vidare. Det går att boka städning med rutavdrag. 

(Den 1 november. Boka direkt via vår onlinebokning från 00.01, eller kontakta oss via info@gullbrannagarden.se eller på 035-241 21 00 där vi finns tillgängliga från 8.00)

Obs nytt för 2023. Du kan ta med husdjur i Västkuststuga 3,8 och 14-15 samt Lägenhet 1 och 2, samt Campingstuga 1-2.

Ut- och incheckning

Stugan, lägenheten och rummen lämnas senast kl.12.00 avresedagen. Är städning beställd lämnas boendet kl. 11.00. Tillträde till allt boende är 15.30.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×