Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Gullbrannagården är en året-runt-öppen camping vackert belägen strax söder om Halmstad. Vi har något för alla och välkomnar med glädje båda nya och återkommande gäster. På sommaren har vi ett stort aktivitetsprogram som passar alla åldrar och här finns gäster från både Sverige, de övriga nordiska länderna och Europa.

Det finns 350 tomter och ställplatser för tält, husvagnar och husbilar utsprida runtom på gården. Campingtomterna är 100 – 130 kvm stora och de flesta platser har vatten och avloppsanslutning. Ställplatserna ligger vackert till i skogsbrynet, centralt men ändå i ett lugnt område. Ca 800 meter från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Längst med stranden finns mysiga och fina vandringsleder och cykelstigar.

Under högsäsong har vi nya programpunkter varje vecka med aktiviteter för hela familjen. På campingområdet finns en restaurangen som har öppet varje dag under högsäsong. Det serveras Dagens rätt, pizza, à la carte, kaffe med hembakat och mycket mer. På gården finns också en närbutik som ger dig möjlighet att köpa färskt bröd varje morgon. Under natten går det nattvakter på området som ser till att din nattsömn blir lugn och trygg.

Boka plats

Säkra dig en campingplats på Gullbrannagården genom att förboka innan ankomst. Gullbrannagården har också drop in-platser och här finns det plats till många campinggäster.
Första bokningsdag för sommaren 2019 var 1 februari 2019.

Säsongscamping

Vill du veta mer om hur det är att ha säsongsplats hos oss på Gullbrannagården, ring 035 241 21 00 eller mejla till info@gullbrannagarden.se.
Första bokningsdag för säsongscamping 2019 var 1 november 2018.

 

Campingkort – My Camping Key

Gullbrannagården är en SCR-ansluten campingplats. Det innebär bland annat att alla som campar med husvagn, husbil eller tält på en SCR-ansluten campingplats blir registrerad som gäster hos svensk camping. Denna registrering sker genom ett camping-id eller ett campingkort som kallas Camping Key Europe. Camping Key Europe gäller i hela Europa och är laddat med många olika förmåner, rabatter och försäkringar. Medlemskapet kostar 160 kr per år (12 månader från aktiveringsdatum).

Genom att ha ett aktivt Camping Key Europe får du:

  • Förmånliga rabatter och erbjudanden på både lokal och nationell nivå.
  • Fördelaktiga boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser runtom i Sverige och Europa.
  • En ansvars- och olycksfallsförsäkring som skyddar dig och din familj vid eventuell olycka.
  • Bekväm tillgång till campingkatalogen Svensk Camping genom utskick hem i brevlådan.
  • Snabb in- och utcheckning på alla SCR-anslutna campingplatser.
  • Digital loggbok som visar vilka campingplatser du har besökt i Sverige.
  • Nyhetsbrev med inspiration kring camping

Ditt campingkort kan du beställa och betala genom att klicka på bilden nedanför. Campingkortet har du sedan digitalt i din mobil i form av en app som heter My Camping Key och som du laddar ned från Google Play eller App Store. Om din mobiltelefon inte är en så kallad ”smart” mobil finns även möjligheten att ladda ner kortet som PDF.

Campingens servicehus

Gullbrannagårdens camping har tre fräscha servicehus. Alla faciliteter du kan tänkas behöva som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spis, hushållsugn och mikrovågsugn finns att tillgå. Duscharna är helkaklade och toaletterna städas flera gånger om dagen. I anslutning till köket i servicehuset Solängen finns ett avskilt matrum med en tillhörande altan för möjlighet att avnjuta en god middag.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×