Camping

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Gullbrannagården är en året-runt-öppen camping, vackert belägen strax söder om Halmstad. Det finns något för alla och gården välkomnar med glädje båda nya och återkommande gäster. På sommaren erbjuder Gullbrannagården ett stort sommarprogram med aktiviteter och samlingar för både stora och små. Gullbrannagården strävar efter att skapa goda möten och härliga minnen. Hos oss finns gäster från hela Sverige, övriga nordiska länderna och Europa.

I mars månad fick Gullbrannagården en utmärkelse av SCR, Svensk Camping. Campers Choice 2023. Vi är ödmjukt tacksamma och vill jobba vidare med motiveringen som var ”Bästa Värdskapet”.

Camping i Halland

Gullbrannagården har 350 campingtomter och ställplatser för tält, husvagnar och husbilar utspridda runtom på området. Campingtomterna är 100 – 130 kvm stora och alla har elanslutning, majoriteten av platserna erbjuder också vatten och avloppsanslutning. Säkra din plats på Gullbrannagården genom att förboka en campingplats innan ankomst. Välj och boka din plats redan idag på vår onlinebokning eller kontakta oss för att få våra bästa råd för den perfekta platsen. Gullbrannagården erbjuder drop-in platser året runt. Vid ankomst väljer vi tillsammans en perfekt plats för er där ni kan njuta av era sommarnätter hos oss.

Ställplatser på Västkusten

Ställplatserna på Gullbrannagården ligger vackert beläget intill skogsbrynet, centralt men på ett lugnt område. Platserna är utrustade med el och vatten är till för husbilar och är därför extra enkla att köra in och ut från. Som husbil får ni gärna boka plats på övriga campingtomter också men vi vill att det ska finnas ett enkelt och smidigt alternativ för er husbilsägare.

Säkra er semestervecka hos oss på Gullbrannagården redan idag! För att boka ställplats på Gullbrannagården kontakta oss via mail på info@gullbrannagarden.se eller ring till 035-2412100

Familjecamping nära havet

Ca 800 meter från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Längst med stranden finns vackra vandringsleder och cykelstigar. Inte långt från gården kan man cykla på den fint iordninggjorda Kattegattsleden. Utgå från Gullbrannagården och ta er till Gekås Ullared, Liseberg, Varbergs fästning, Båstad eller kanske Köpenhamn. Det är enkelt att cykla ner till havet så ett tips är att ta med cykel om det finns möjlighet.

Gullbrannagården erbjuder ett stort sommarprogram med aktiviteter för hela familjen. Under sommarsäsongen är det dagligen aktiviteter och samlingar som ger dig som gäst en helhets känsla på semestern. Njut av konserter, samlingar, livsviktiga möten, båtrace i bäcken, barnsamlingar, sportvecka, barnkördagar, gospelvecka och mycket mer.

Campa i Halmstad

Ta med hela familjen till ett campingäventyr på Gullbrannagården i sommar. Tälta eller ta med husvagnen eller husbilen och njut av fräscha servicehus, öppna ytor, god mat och aktiviteter för hela familjen. Bokning av sommarcampingen öppnas första vardagen i februari samma år.

För bokning av camping sommaren 2024 startar bokningen torsdagen den 1:a februari. Boka direkt på vår onlinebokning från 00.01, eller kontakta oss på plats från 8.00 på telefonnummer 035 241 21 00 eller mail till info@gullbrannagarden.se.

OBS Säsongscampingens bokning för 2024 är tisdagen den 1 november. 

In- och utcheckning

På campingen är det utcheckning innan klockan 14.00. Incheckning till platserna är från 15.00.

Gårdens faciliteter

På campingområdet finns en restaurangen som har öppet varje dag under sommarsäsongen. Det serveras Dagens rätt, pizza, à la carte, kaffe med hembakat, tacobuffé och mycket mer. På gården finns också en närbutik som ger dig möjlighet att köpa färskt bröd varje morgon, glass, tidningar och allt du kan tänkas behöva för campinglivet. Under er vistelse hos oss får ni inte missa ett spel på vår minigolfbana eller en glass från glassboden. Under natten går det nattvakter på området som ser till att din nattsömn blir lugn och trygg.

Gullbrannagårdens camping har tre fräscha servicehus utrustade med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spis, hushållsugn och mikrovågsugn. Duscharna är helkaklade och toaletterna städas flera gånger om dagen under högsäsong. I anslutning till köket i servicehuset Solängen finns ett avskilt matrum med en tillhörande altan för möjlighet att avnjuta en god middag.

Campingkort – My Camping Key

Gullbrannagården är en SCR-ansluten campingplats. Det innebär bland annat att alla som campar med husvagn, husbil eller tält på en SCR-ansluten campingplats blir registrerad som gäster hos svensk camping. Denna registrering sker genom ett camping-id eller ett campingkort som kallas Camping Key Europe. Camping Key Europe gäller i hela Europa och är laddat med många olika förmåner, rabatter och försäkringar. Medlemskapet kostar 199 kr per år (12 månader från aktiveringsdatum).

Genom att ha ett aktivt Camping Key Europe får du:

  • Förmånliga rabatter och erbjudanden på både lokal och nationell nivå.
  • Fördelaktiga boenderabatter på drygt 3 000 campingplatser runtom i Sverige och Europa.
  • En ansvars- och olycksfallsförsäkring som skyddar dig och din familj vid eventuell olycka.
  • Bekväm tillgång till campingkatalogen Svensk Camping genom utskick hem i brevlådan.
  • Snabb in- och utcheckning på alla SCR-anslutna campingplatser.
  • Digital loggbok som visar vilka campingplatser du har besökt i Sverige.
  • Nyhetsbrev med inspiration kring camping

Ditt campingkort kan du beställa och betala genom att klicka på bilden nedanför. Campingkortet har du sedan digitalt i din mobil i form av en app som heter My Camping Key och som du laddar ned från Google Play eller App Store. Om din mobiltelefon inte är en så kallad ”smart” mobil finns även möjligheten att ladda ner kortet som PDF.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×