Gullbrannagården är en fyrstjärnig camping, konferens- och lägergård belägen strax söder om Halmstad. Gården ligger i ett naturskönt område med promenadavstånd till havet. Sedan 1960 har vi fått vara med och skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster. Varje dag under sommarsäsongen välkomnar vi ca 1500 besökare.
Anläggningen har 300 bäddar fördelade i stugor, lägenheter och rum i vandrarhem. Allt går att hyra med helpension, halvpension, självhushåll eller enstaka måltider. Platsen är handikappvänlig med asfalterade gångar och det finns handikappanpassade boende i rum eller stuga. Gullbrannagården kan även erbjuda djurtillåtna boenden. Större delen av anläggningen har trådlöst internet, dock inte Lägergården i nuläget.
Gullbrannagårdens vision
”Vi skapar goda möten”
Vår affärsidé
- Gullbrannagården är en av Hallands ledande semester- och konferensanläggningar belägen i en havsnära miljö.
- Vi erbjuder en trygg mötesplats med god atmosfär, hög service och stor omtanke om varje gäst.
- Vi tror på hållbart arbete, personligt engagemang och människors unika värde!
Gullbrannagårdens värdeord
För att våra gäster ska känna sig välkomna och veta vad de kan förvänta sig, väljer vi att dela våra värdeord.
Engagemang
Engagemang skapar glädje och energi. Vi är professionella och stolta över vårt arbete.
Tillgänglighet
Vi är lätta att få kontakt med, vi lyssnar och är hjälpsamma. Vår tillgänglighet förmedlar trygghet och skapar förtroende för vår verksamhet.
Omtanke
Vi ger personlig service och visar omtanke om våra medmänniskor, såväl medarbetare som gäster och leverantörer.
Utveckling
Vi strävar efter ständig utveckling genom att hela tiden göra vårt arbete lite bättre. Vi ser möjligheter istället för hinder och vågar ta oss an utmaningar.
Respekt
Vi visar respekt för varje individ både internt och externt. Respekt visas tydligt och ödmjukt , mot våra kunder, partners och mot varandra på Gullbrannagården.
Ansvar
Alla tar ansvar för att värna om Gullbrannagården. Varje person har ansvar för sin attityd, sitt beteende och hur det påverkar oss själva, vår arbetsgrupp och våra omgivningar.