Läger & Kursgård

Gullbrannagården är en lägergård och kursgård belägen strax söder om Halmstad i lummig och naturskön omgivning nära havet. Till Gullbrannagården går det att ha dagsutflykter och dagar med övernattning. Totalt finns det 300 bäddar på Gullbrannagården fördelat i stugor, lägenheter och rum. Under höst, vinter och vår är det många grupper som besöker Gullbrannagården på helgerna, konfirmationsgrupper, musikskolor, idrottsklubbar, olika typer av familjeläger och många fler.

Det går att boka allt från helpension, halvpension, självhushåll och enstaka måltider. Gården har lokaler som passar för körer, orkestrar, konfirmandläger, föreningsträffar och familjeläger av olika slag. Gullbrannagården skräddarsyr ett koncept som passar din bokning.

“Vi är ofta på Gullbrannagården med våra konfirmander. Bra service, god mat, bra lokaler och stora ytor för aktiviteter gör att vi återvänder år efter år.Det är ofta flera grupper samtidigt på gården och möjligheten att kombinera aktiviteter med andra konfirmandgrupper tycker vi är bra. Det kan vara många gäster på gården samtidigt men man upplever aldrig att det är för mycket liv och rörelse, det är snarare stimulerande med en levande gård.”
     Mona Jönsson, fd kyrkoherde i Hasslöv – Våxtorps församling

Boende

På gården finns två bra vandrarhemslängor med 18 respektive 11 rum för grupper. Lägergården har ett rejält kök och ett stort samlingsrum. I köket går det att laga mat för upp till 100 personer och boendet går att komplettera med stugor, rum, tält eller husvagnar. Ett perfekt alternativ om man vill ha självhushåll. Hallandslängan har 18 rum och ett gemensamt kök och allrum mitt i byggande, också ett perfekt val för lägerskola, föreningar eller konfirmationsgrupper. Gullbrannagården hyr självklart ut stugor och lägenheter till grupper som önskar bo mer separat.

Lokaler

Runt om på gården finns många ändamålsenliga lokaler. Små och stora samlingslokaler med modern teknik och möblering som ni önskar. Gullbrannagårdens största lokal har sittplats till 1000 personer och lokalen har också en scen.

Aktiviteter

På Gullbrannagården finns mycket att sysselsätta sig med. Gården själva kan erbjuda minigolf, tennis, BMX-bana, beachvolleyboll, och boulebana. Annars väljer man någon av gårdens grönområden och roar sig med sina egna idéer och lekar. Med närheten till havet och skog finns det alltid något att göra.

Ledarkorg

Alla gruppbokningar som bokar mat bjuder Gullbrannagården gruppens ledare på en härligt packad ledarkorg framåt kvällen. Den är packade med lite gott kvällsfika för ledarna att njuta av.

“På Gullbrannagården känner man sig inbjuden som gäst. Boende för olika behov, bra service och möjligheter till olika typer av fritidsaktiviteter samt en bra prissättning och relevant till det man får, gör att vi gärna återvänder till Gullbrannagården”.
    Daniel Nelson, distriktspräst, Varbergs församling

×