Konferens

Gullbrannagården är en kurs- och konferensanläggning belägen strax söder om Halmstad. Med promenadavstånd till havet och natursköna miljöer finner ni en gemenskap som skapar arbetsro utan stress. Gullbrannagården erbjuder stor flexibilitet och anpassar konferensrum, teknik, måltider och möblering efter önskemål från konferensgästerna. De många olika konferensrummen och den stora flexibiliteten gör att här kan du ha konferens för allt från två till tusen personer. Det finns konferensrum och konferenslokaler för alla typer av konferenser, antigen det är privat eller kommunal sektor, ungdomskonferens eller ett årsmöte inom en ideell förening.

Vid konferensförfrågan eller bokning ber vi er läsa folkhälsomyndighetens och statens rekommendationer. 

För att boka konferens, kontakta  oss på tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se.
Fråga efter Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander.

Konferensdag eller konferens med övernattning

Det är möjligt att boka både halvdagskonferens, dagskonferens och flerdagskonferens med övernattning. Flera av våra konferensgäster är återkommande kunder och vårt fokus är alltid att det ska vara en god upplevelse att ha konferens på Gullbrannagården. En konferensvärd eller konferensvärdinna finns tillgänglig för er och restaurangen serverar måltider efter konferensens önskemål det vara sig vegetarisk, husmanskost eller något annat.

Flexibla konferenslokaler

Vi har ett stort antal lokaler som passar alla behov. Samtliga lokaler är modernt utrustade med wifi och projektor.
Ta en rundtur i en av våra större konferenslokaler – Bryggan

Vad säger konferensgästerna om Gullbrannagården

”Vi är ofta på Gullbrannagården med våra utbildningar. Gården har ett fantastiskt läge och en unik servicegrad där vi kan vara delaktiga till ständig utveckling. Vi rekommenderar varmt Gullbrannagården till våra kunder” 
Patrik Lindén, UGIL-konsult, Halmstad

”Gullbrannagården tog hand om oss och våra deltagare under själva stämman 2018 på ett exceptionellt trevligt sätt – många deltagare kom faktiskt fram till oss och påtalade hur väl omhändertagna de blivit!”
Anna Kleppe, generalsekreterare, Centerkvinnorna

Konferensmåltider

Under er konferensdag på Gullbrannagården erbjuder restaurangen måltider som ger er en smakuppleves som förgyller er konferenstid och gemenskap.

Vid heldagskonferens serverar Gullbrannagården förmiddagskaffe, konferenslunch och eftermiddagskaffe. Önskar ni en finare kvällsmiddag finns det självklart olika alternativ och Gullbrannagården gör allt för att ni ska känna er omhändertagna i alla steg. Se restaurangens exempelmenyer och diskutera era önskemål med oss vid bokning av din konferens.

Konferensaktiviteter

Ta en paus i konferensen, släpp allvaret och ta en titt på gårdens olika aktiviteter. Det finns en hel del att välja på och allt ligger precis utanför dörren. Ta ett avbrott i konferensen och spela lite tennis innan lunchen, gå en promenad ner till havet och den fantastiska sandstranden, avsluta dagen med badtunnor och bastu eller varför inte ta med konferensen ut på golfbanan? En konferens som förenar nytta med nöje ger konferensdeltagarna goda minnen att se tillbaka på.

Vedeldade badtunnor och bastu

Avnjut en kväll under stjärnorna i våra vedeldade badtunnor och kom in i en värmande bastu. Skapa ditt eget lilla spa efter en lång konferens i vår relaxavdelning. Boka gärna i samband med din konferens.

Golf, tennis och volleyboll

På gården kan vi erbjuda både minigolf, boulebana, beachvolleybollplaner och tennisbana. Gullbrannagården har även ett gott samarbete med golfbannor runt om i området och det är inte långt till närmaste bana.

×