Vernissage med Louise Lidbrandt

Midsommardagen 24 juni kl.14.00-18.00
Utställningen pågår i Bäckasalen 24 juni – 15 juli

Min utställning ”Art by heart” består av målningar som kommit till ur mitt hjärtas innersta rum. Att måla kvinnor på olika sätt och att skriva texter till dem, har lite blivit mitt signum. Jag vill beröra, styrka och kanske även ibland försöka trösta en liten bit med min konst. Ofta tar sig måleriet uttryck i kvinnor som utstrålar både skörhet och styrka. Mycket grundar sig i tankar om hållbart, empatiskt kvinnoliv, om moderskap, tro och hopp samt om den medfödda känsligheten som är en ovärderlig gåva, även om den ibland är svår att bära.

Till vardags jobbar jag som grafisk designer i mitt eget företag Solou Art & Design. Jag älskar att formge, fotografera och hjälpa andra företag och personer att hitta sin grafiska profil och visuella identitet. Jag är även designern bakom designbelysningen ISABEL i Mullsjö.

Det känns oerhört fint att få ställa ut på Gullbrannagården och jag ser verkligen fram emot att träffa dem som vill se min konst!

Varmt välkommen till utställningen ”Art by Heart”!

(Se mer på www.solou.se! På sociala medier finner man mig på Instagram under namnet @solou.se och på Facebook enbart som Solou.)

Vernissage med Elisabeth Ragnarsson

Söndag 16 juli kl. 14.00-18.00
Utställningen pågår i Bäckasalen 16 juli – 5 augusti

Jag bor och arbetar i Vaggeryds kommun. Min arbetsplats sedan många år är Swedese Möbler som har inriktning på svensk design.
Jag började måla för ca 10 år sedan och då främst digitalt, men idag blir det mest akrylmåleri.
Några utställningar har det blivit. För mig är det en fantastisk möjlighet att få möta medmänniskor, och förhoppningsvis få förmedla något genom konsten.
Denna sommarutställning kallar jag för ” Nytt Hopp ”
Se mer på här Elirasart.se ! På sociala medier finner man mig på Instagram https://www.instagram.com/e_ragnarsson/

×