Att göra

Gullbrannagården ligger vackert beläget strax söder om Halmstad i Halland. Med närhet till havet och härlig sandstrand är Gullbrannagården en fyrstjärnig camping, kurs- och konferensanläggning. Under sommarsäsongen erbjuder Gullbrannagården en mängd olika aktiviteter och samlingar som passar alla åldrar. Omgivningen kring Gullbrannagården bjuder på allt från spännande familjeaktiviteter till fina promenad- och cykelvägar. Med 30 minuter till Båstad och bara 13 kilometer till sommarstaden Halmstad kan ni utgå från Gullbrannagården och upptäcka hela Halland.

Sol och bad i Halmstad

Bo på Gullbrannagården och ta med familjen på äventyr runt om i Halland. Besök Halmstad slott och lär er om den fantastiska historien som gömmer sig innanför väggarna. Shoppa och ta en fika på något av alla mysiga caféer inne i Halmstad eller på det stora shoppingcentret Hallarna. Åk in till stan och njut av en av alla sommarkvällar som Halmstad Kommun arrangerar eller se vad Halmstad Arena har på programmet. Det kanske är dags att utmana grannarna på Gokartbanan i Halmstad eller besöka Slottsmöllan för att testa någon av alla deras aktiviteter.

I Gullbranna hittar du några av Hallands mäktigaste sanddyner och utmärkt vandringsled. Norra rundan är cirka 1,3 kilometer. Åt söder finns två sträckningar varav den korta som man går via genvägen är cirka 2,1 kilometer. Går man senvägen är den slingan 2,8 kilometer.

Aktiviteter på Gullbrannagården

Gullbrannagården erbjuder ett gäng härliga aktiviteter så som minigolf, tennis, BMX-bana, pingisbord, beachvolleyboll, boulebana, mountainbikebana och under sommaren Käpphästbana.  Det finns cykeluthyrning med cyklar för både stora och små. På gården finns även två välutrustade lekplatser med hoppkudde, kompisgunga, sandlådor, klätterställningar, linbana och studsmattor. I receptionen finns utrustning att låna eller hyra och Gullbrannagårdens butik har ett gott utbud av strandleksaker.

Vill man ha en lugn stund finns det vedeldade badtunnor och bastu med relaxavdelning. Njut av värmen från vattnet och den stjärnklara himlen tillsammans med fina vänner – boka badtunna och bastu inför er vistelse på info@gullbrannagarden.se eller 035 214 21 00.

Under sommarsäsongen ökar utbudet på gården då det varje vecka finns ett gårdsgäng som fixar tipspromenader, båtrace, gympa, allsångskvällar, sandslottstävling, talangjakt, kvällsandakter och mycket mer. Stående för hela sommaren är samlingen Kullaget för alla barn varje förmiddag, och vårt unika sommarprogram för alla åldrar där det utlovas spännande och nya aktiviteter varje vecka. För alla tonåringarna finns Sommarpuls varje kväll under vecka 28-31 och TiTo för alla som är mellan 10-12 år.

Kattegattleden

Kattegattleden sträcker sig från Helsingborg till Göteborg och går längs kusten förbi Gullbrannagårdens strand. Det gör det enkelt för dig att njuta av en fin cykelled och härlig natur. Cykla till Båstad och känn av sommarlivet i den fantastiska sommarstaden. Njut av Hallands kust och de vackra miljöerna längst din cykeltur in till Halmstad. Delta i spännande aktiviteter och tävlingar längst er cykeltur eller njut bara av att få komma ut tillsammans med familjen.

Upptäck Halland

Från Gullbrannagården tar ni er lätt till både Liseberg, Ullared, Köpenhamn och vår fina sommarstad Halmstad. Dagsutflykter går att ta till Kullahalvön med Kullaberg, Höganäs och Mölle eller Bjärehalvön med Hallands Väderö, Torekov och Båstad. En aktiv dag på Kungsbygget Äventyrspark med sommarrodel och zipline är också nära. På en 3 mils radie hittar du som är golfintresserad, en mängd golfbanor i hög standard. Upptäck någon av det natursköna promenad- och cykelstigar längst havet eller besök tennisveckan i Båstad och sommarkvällarna i Halmstad.

Här hittar du en guide till Halmstad på danska, följ bara länken

Omgivningen kring Gullbrannagården

Upptäck det lokal butikerna, caféerna eller odlingarna. Besök Tönnersjö Trädgård och dröm dig bort bland alla härliga sommarblommor och växter.
Handla hantverk hos Bennets möbler & tapetserarverkstad eller hos Mia´s Inspiration & Inredning. Ät en härlig söndagsbrunch eller gott fika hos Ebbas Café & Catering på Lilla Böslid. Vi tipsar gärna om våra personliga favoriter när det gäller utflykter till omgivningens mysiga caféer och restauranger, gårdsbutiker och naturupplevelser.

×