Utmärkelser

Vi är stolta över att ha fått tagit emot ett antal utmärkelser och priser för gårdens arbete och verksamhet.

Maj 2023 blev vi certifierade  ”Great Place To Work”, en god arbetsplats , mer info kommer.
 

I april 2022 och mars 2023, blev vi en av årets vinnare av Campers’ Choice. Campers’ Choice är gästernas nya utmärkelse till sina favoriter bland Sveriges campingplatser på Camping.se, SCR Svensk Camping Gästerna utser vinnarna genom att rösta på sina favoriter. Vi är en av två campingplatser som fått denna utmärkelsen båda åren som det har funnits.
Vi känner stor ödmjukhet inför detta pris och vill jobba vidare på motiveringen som var ”Bästa Värdskapet”.

Gullbrannagården fick en fint pris 2013 från SCR, Svensk camping – Årets campingföretagare, f.d. stora campingpriset. Det är det finaste priset inom svensk camping och vi känner stor tacksamhet och lycka för den utmärkelsen. läs mer på bloggen

I december 2014 fick Gullbrannagården Halmstad kommuns årliga tillgänglighets- och bemötandepris något som gläder oss fortfarande. Gullbrannagården jobbar ständigt med både tillgänglighet och bemötande.
Juryn motiverar sitt val med att Gullbrannagården med sitt personliga och inkluderande sätt engagera sig i tillgänglighets-, delaktighets- och bemötandefrågorna inom företaget.” Man värdesätter och behandlar samtliga medarbetare, deltagare och kunder med en grundinställning om likaberättigande och jämlikhet utifrån en naturlig känsla för vikten av öppenhet, servicemedvetenhet och ett gott personligt bemötande.” skriver juryn i sin motivering.

Hösten 2014 nominerade Halmstad Näringsliv, Ewa och Magnus Bylander till Årets Entreprenör 2014 för sitt arbete med Gullbrannagården.

1995 fick Gullbrannagården Vi Bilägares pris för ”Årets Camping”

×