Utmärkelser

Vi är stolta över att ha fått tagit emot ett antal utmärkelser och priser för gårdens arbete och verksamhet.

I april 2022 blev vi en av årets vinnare av Campers’ Choice. Campers’ Choice är gästernas nya utmärkelse till sina favoriter bland Sveriges campingplatser på Camping.se. Gästerna utser vinnarna genom att rösta på sina favoriter.
Flest personer som röstade på Gullbrannagården tycker att de har det bästa värdskapet.

Gullbrannagården fick en fin utmärkelse 2013 från SCR, Svensk camping – Årets campingföretagare, f.d. stora campingpriset. Det är det finaste priset inom svensk camping och vi känner stor tacksamhet och lycka för den utmärkelsen. läs mer på bloggen

I december 2014 fick Gullbrannagården Halmstad kommuns årliga tillgänglighets- och bemötandepris något som glädjer oss fortfarande. Gullbrannagården jobbar ständigt med både tillgänglighet och bemötande.
Juryn motiverar sitt val med att Gullbrannagården med sitt personliga och inkluderande sätt engagera sig i tillgänglighets-, delaktighets- och bemötandefrågorna inom företaget.” Man värdesätter och behandlar samtliga medarbetare, deltagare och kunder med en grundinställning om likaberättigande och jämlikhet utifrån en naturlig känsla för vikten av öppenhet, servicemedvetenhet och ett gott personligt bemötande.” skriver juryn i sin motivering.

Hösten 2014 nominerade Halmstad Näringsliv, Ewa och Magnus Bylander till Årets Entreprenör 2014 för sitt arbete med Gullbrannagården. Det gick fint och dem fick bemärkelse för allt sitt arbete och engagemang för Gullbrannagården.

1995 fick Gullbrannagården Vi Bilägares pris för ”Årets Camping”

×