Ta en paus i konferensen, släpp allvaret och ta en titt på gårdens olika aktiviteter. Det finns en hel del att välja på och allt ligger precis utanför dörren. Ta ett avbrott i konferensen och spela lite tennis innan lunchen, gå en promenad ner till havet och den fantastiska sandstranden, avsluta dagen med badtunnor och bastu eller varför inte ta med konferensen ut på golfbanan? En konferens som förenar nytta med nöje ger konferensdeltagarna goda minnen att se tillbaka på.

Vedeldade badtunnor och bastu

Avnjut en kväll under stjärnorna i våra vedeldade badtunnor och kom in i en värmande bastu. Skapa ditt eget lilla spa efter en lång konferens i vår relaxavdelning. Boka gärna i samband med din konferens.

Golf, tennis och volleyboll

På gården kan vi erbjuda både padelbana, minigolf, boulebana, beachvolleybollplaner och tennisbana. Gullbrannagården har även ett gott samarbete med golfbannor runt om i området och det är inte långt till närmaste bana.

Stranden i Gullbranna

I Gullbranna hittar du några av Hallands mäktigaste sanddyner och utmärkt vandringsled. Norra rundan är cirka 1,3 kilometer. Åt söder finns två sträckningar varav den korta som man går via genvägen är cirka 2,1 kilometer. Går man senvägen är den slingan 2,8 kilometer.

×