Gullbrannagården erbjuder allt från husmanskost till finare middagar, alt ut från kundernas önskemål. Vi är måna om våra kunder och komponerar menyer så det passar den enskilda gäst. Nedan följer ett exempel på vad som kan serveras. Kvällsmeny kan bokas vid konferenser och av mindre och större grupper. Det kan vara vid familjesammankomster, högtidsdagar eller som en bättre middag vid ett läger.


Exempel på meny

Förrätt

Gullbrannagårdens skagentoast
En härlig smörrostad brödskiva med sallad och en skagenröra med mycket räkor och kräftstjärtar.
Toppat med citron och dill.

Svamptoast med lingonvinägrett
Smörstekt brödskiva med fräst blandsvamp och lök och en lingonvinägrett som smaksätter det hela.

Varmrökt fläskfilé i tunna skivor med timjanbalsamico

Varmrätt

Ugnsbakad fetaost- och baconfylld kycklingfilé med pesto rosso, varma grönsaker och klyftpotatis.

Ljummen varmrökt laxfilé med smörkokta morötter, chilihollandaise och dillslungad potatis

Lågtempererad biff med wokade grönsaker, pepparsås och potatiskaka smaksatt med Kvibille cheddar.

Dessert

Operakällarens Chokladmousse med exotisk fruktsallad.

Tobleroneparfait med fruktspett.

Blåbärspaj med vaniljsås.

Till varmrätten är en flaska kolsyrad vatten, läsk eller lättöl per person inkluderad.
Kaffe eller te är alltid inkluderad till desserten.

Önskar du boka måltider i restaurangen, kontakta Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander. Tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 

×