Gullbrannagården erbjuder allt från husmanskost till finare middagar, alt ut från kundernas önskemål. Nedan följer exemplen  på vad som kan serveras. Kvällsmenyn kan bokas av både mindre grupper, till familjesammankomster, högtidsdagar och som middag vid konferenser.


Förrätter

  • Gullbrannagårdens skagentoast
    En härlig smörrostad brödskiva med sallad och en skagenröra med mycket räkor och kräftstjärtar.
    Toppat med citron och dill
  • Grillad färsk sparris med hemslagen hollandaise
    Serverat på en salladsbädd med balsamicorippel och tillhörande vitlöksbröd
  • Parmaskinka och melonsallad
    Tre sorters melon i skön förening med salladslök och strimlad parmaskinka.
    Sallad och vinägrett med honung toppar det hela.

Varmrätter

  • Baconlindat kycklingbröst fylld med färskost.
    Serveras med Gullbrannagårdens egen potatisgratäng, rostade rotsaker och en rödvinssky med inslag av svamp.
  • Grillad ryggbiff med vitlöksbakad potatis,
    hemslagen bearnaisesås och wokade primörer.
  • Räkfärserad laxfiléroulad med örtfyllt potatisstomp,
    hollandaisesås och säsongens smörslungade primörer.

Desserter

  • Nougatpanacotta
    toppad med vår egen hallonsås på färska hallon
  • Vaniljpanacotta
    toppad med hemgjord tomat och basilikamarmelad
  • Chokladganache
    serverad med lättvispad grädde och säsongens färska bär
  • Hembakad äppelpaj med vaniljsås
    och en äppelkompott med doft av kanel

Önskar du boka måltider i restaurangen, kontakta Aud J. Bengtsson eller Magnus Bylander. Tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 

×