Säsongscamping

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Är du intresserad av att ha din husvagn uppställd på en naturskön plats med närhet till havet, shopping, fina cykel- och promenadstigar – då är Gullbrannagården camping rätt ställe för dig!

Gullbrannagården är en kurs- och konferensanläggning med fyrstjärnig camping strax söder om Halmstad i Halland. Sommartid erbjuder gården varje dag nya spännande programpunkter och aktiviteter för alla åldrar. Gullbrannagården erbjuder hög standard i servicehus, god och varierad mat i vår restaurang och närhet till sandstrand och havet. Atmosfären präglas av den aktiva sommarkyrkan som erbjuder samlingar både morgon och kväll under hela sommaren.

Säsongsplats i Halmstad när havet

Gården erbjuder aktiviteter som minigolfbanor, tennisplan, BMX-bana, studsmattor och lekplatser med både sandlåda och hoppkudde. Närheten till havet ger dig möjligheten att avnjuta av en dag på stranden när du vill, eller varför inte starta dagen med en morgonpromenad längst Hallands längsta sandstrand. På gården kan du hyra cyklar, skrindor eller en stund i gårdens bastu. I anslutning till gårdens bastu finns två vedeldade badtunnor för gäster som önskar en avkopplande stund under stjärnorna.

Det finns flera servicehus på gården och servicehusen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, kök, diskrum, diskmaskin och fina toaletter med dusch för både dam, herr och familj. Vi har handikappanpassade toaletter och duschar i två av våra tre servicehus. På gården finns både restaurang, glasskiosk och butik. I butiken hittar du både kryddor, färsk frukt, mejeriprodukter, tidningar, glass och godis. Hygienprodukter och ”bra att ha” till campinglivet finns också. Varje dag, hela sommaren har butiken färska frallor och dagstidningar för att göra din frukost till den bästa.

Priser för säsongsplats 2024

Datum Plats Pris
19 april – 22 sep Sommarsäsong, plats med el 20 300 kr + el
19 april – 22 sep Sommarsäsong, plats med el, vatten och avlopp 100-110kvm 21 150 kr + el
19 april – 22 sep Sommarsäsong, plats med el, vatten och avlopp 120kvm < 22 150 kr + el
19 april – 23 jun Vårsäsong 6 800 kr + el

El tillkommer förbrukning                           2.50 – 3 kr/kWh
På grund av elmarknaden reserverar vi oss för höjningar för el.

Enligt Gullbrannagårdens rutiner har tidigare säsongsgäster förtur på den plats de hade föregående säsong. När Gullbrannagården fått klart vilka säsongsgäster som kommer tillbaka och vilka platser vi har lediga inför kommande säsong, tar vi in nya säsongsgäster. Vi har ingen kölista där man riskerar att stå i flera år. Vår plan är att alla som önskar en säsongsplats på Gullbrannagården får det inför kommande säsong.

Boka säsongsplats inför 2024

Maila info@gullbrannagarden.se eller ring 035 241 21 00.

Uppge gärna tre platsnummer i prioriterad ordning som ni önskar stå på under säsongen. Vi kan inte garantera att alla dessa platser är lediga men vi gör vårt yttersta för att ni ska få någon av era önskade platser. Kolla på kartan och se en överblick över platserna och alla campingtomter som finns på Gullbrannagården. Kontakta oss om ni önskar få våra tips på den bästa platsen för säsong.

Skicka in din intresseanmälan redan nu, fyll i formuläret nedan.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×