Kartor

Gullbrannagården har restaurang, sommarkyrka, stora samlingslokaler och stora ytor för aktiviteter och lekar. Gården erbjuder en plats för alla och under sommaren är det aktiviteter och samlingar i nästan alla lokaler. Avstånden är inte stora och det går lätt att ta sig fram emellan de olika byggnaderna. På gården är det asfalterade cykel och gångvägar så att alla enkelt ska kunna ta sig fram.

Hitta rätt bland campingtomter, stugor och lokaler. Vem vet, kanske hittar du din favoritplats på jorden hos oss på Gullbrannagården.

Områdeskarta – Hela gården

Platskarta – Poppelängen & Husbilsplatsen

Platserna på Poppelängen är stora platser som har närhet till två av gårdens servicehus. Dessa platserna är belagda på en lugnare plats men erbjuder även närhet till alla aktiviteter och samlingar. Alla platser är utrustade med el och de flesta har anslutning för vatten och avlopp.

Platskarta – Bäckalyckan & Lillängen (tidigare Strandplatån)

Bäckalyckan erbjuder platser som känner av pulsen hela tiden. Plasterna på Bäckalyckan ligger fint omslutna av skogsdungen och har närhet till allt som händer på Gullbrannagården. Här är alla platser utrustade med el och vatten finns nära till hands.

×