Aktiviteter

Gården kan erbjuda ett gäng härliga aktiviteter så som ny padelbana, minigolf, tennis, nybyggd mountainbikebana med bland annat trappa, hopp och doserad träbana, BMX-bana, fotbollsgolf, discgolf, käpphästbana, beachvolleyboll, och boulebana. Det finns cykeluthyrning med cyklar för både stora och små. På gården finns även två välutrustade lekplatser med hoppkudde, kompisgunga, sandlådor, klätterställningar, linbana och studsmattor.

Vill man ha en lugn stund finns det vedeldade badtunnor och bastu med en lite relaxavdelning. Allt är bokningsbart – maila till info@gullbrannagarden.se, ring 035 214 21 00 eller komma till receptionen så fixar vi en avkopplade stund för dig.

För er som gillar att ta med klubba och boll ut på dem gröna gräsmattorna har Gullbrannagården gott samarbete med närliggande golfbanor och det är inte långt till närmaste bana.

Under högsäsong ökar utbudet på campingen då det varje vecka finns ett gårdsgäng som fixar tipspromenader, båtrace, gympa, allsångskvällar, sandslotts tävling, talangjakt, kvällsandakter och mycket mer.

Stående för hela sommaren är kullaget för alla barn förmiddagar måndag-lördag och vårt unika sommarprogram för alla åldrar där det utlovas spännande och nya aktiviteter varje vecka. För alla tonåringarna finns sommarpuls under vecka 28-31 och TiTo för alla som är mellan 10-12 år. Läs mer om sommarens program här.

Sol och bad i Halmstad

Besök Halmstad slott och lär er om den fantastiska historien som gömmer sig innanför väggarna. Shoppa och ta en fika på något av alla mysiga caféer inne i Halmstad eller på det stora shoppingcentret Hallarna. Åk in till stan och njut av en av alla sommarkvällar som Halmstad Kommun arrangerar eller se vad Halmstad Arena har på programmet. Det kanske är dags att utmana grannarna på Gokartbanan i Halmstad eller besöka Slottsmöllan för att testa någon av alla deras aktiviteter.

I Gullbranna hittar du några av Hallands mäktigaste sanddyner och utmärkt vandringsled. Norra rundan är cirka 1,3 kilometer. Åt söder finns två sträckningar varav den korta som man går via genvägen är cirka 2,1 kilometer. Går man senvägen är den slingan 2,8 kilometer.

×