Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Gullbrannagården är en året-runt-öppen familjecamping och bibelcamping vackert belägen strax söder om Halmstad. Vi har något för alla och välkomnar med glädje båda nya och återkommande gäster.

Det finns 350 tomter för tält, husvagnar och husbilar utsprida runtom på gården. Campingtomterna är 100 – 130 kvm stora och de flesta platser har vatten och avloppsanslutning. Ca 600 meter från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Längst med stranden finns mysiga och fina vandringsleder och cykelstigar.

Under högsäsong har vi nya programpunkter varje vecka med aktiviteter för hela familjen. På campingområdet finns en restaurangen som har öppet varje dag under högsäsong. Det serveras Dagens rätt, pizza, à la carte, kaffe med hembakat och mycket mer. På gården finns också en närbutik som ger dig möjlighet att köpa färskt bröd varje morgon. Under natten går det nattvakter på området som ser till att din nattsömn blir lugn och trygg.

Boka din plats

Säkra din campingplats för sommaren hos oss med att förboka. Boka och betala innan ankomst. Första bokningsdag för sommaren 2019 är 1 februari 2019 kl. 08.00.

Säsongscamping

Första bokningsdag för säsongscamping 2019 är 1 november 2018 kl. 08.00. Vill du veta mer om hur det är att ha säsongsplats hos oss på Gullbrannagården så ring 035 214 21 00 eller mejla till info@gullbrannagarden.se

Campingkort

Gullbrannagården är en SCR-ansluten campingplats. Det innebär bland annat att alla som campar med husvagn, husbil eller tält på en SCR-ansluten campingplats blir registrerad som gäster hos svensk camping. Denna registrering sker genom ett campingkort. Campingkortet gäller i hela Europa och är laddat med olika förmåner, rabatter och försäkringar. Campingkortet kostar 160 kr per år.
Ditt campingkort kan du beställa och betala genom att klicka på bilden nedanför. Campingkortet har du sedan digitalt i din mobil i form av en app som heter My Camping Key och som du laddar ned från Google Play eller App Store. Om din mobiltelefon inte är en så kallad ”smart” mobil finns även möjligheten att ladda ner kortet som PDF.Campingens servicehus

Gullbrannagårdens camping har tre fräscha servicehus. Alla faciliteter du kan tänkas behöva som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spis, hushållsugn och mikrovågsugn finns att tillgå. Duscharna är helkaklade och toaletterna städas flera gånger om dagen. I anslutning till Solängens kök finns ett avskilt matrum med en tillhörande altan för möjlighet att avnjuta en god middag.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×