Camping

Gullbrannagårdens camping är en vackert belägen familjecamping 13 km söder om Halmstad. Våra platser är 100-130 kvm stora och de flesta har vatten och avloppsanslutning. Det finns 300 tomter för tält och husvagnar , samt en reservcamping. Ca 600 meter från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Här kan man sola, bada och ha det riktigt skönt.

Gullbrannagården

Camping nära Halmstad

ingvar

Camping nära Halmstad

Under högsäsong har vi aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds.
Gullbrannagården säljer och serverar inte alkohol.
Vi har också en butik där det finns färskt bröd varje morgon. Under natten finns det nattvakter som ser till att din nattsömn blir trygg.

Servicehus till campingen

Solängens servicehus är nybyggt med hög standard. Köket har både spis, hushållsugn och mikrovågsugn, i diskrummet finns det diskmaskin. Matrummet är skiljt från kök och disk med en stor altan utanför. Poppelängen och Bäckalyckans servicehus är fräscha och håller också en hög standard med helkaklade duschar med hela väggar till golvet.

I Bäckalyckans servicehus finns en nybyggd bastu med en liten relaxavdelning. I nära anslutning till bastun finns även två vedeldade badtunnor som kan bokas.

Förboka

Du kan förboka din plats inför sommaren. Minimum är tre dygn och de bokningsbara platserna betalas i förtid. Första bokningsdag är måndagen den 1 februari 2016, kl 08.00.
En anmälningsavgift om 30% eller min 500 kr av campingkostnaden, som räknas av från hyran, ska betalas inom 10 dagar efter bokningstillfället. Resten av hyran ska vara oss tillhanda senast 40 dagar före ankomstdag.
På varje bokning tillkommer en bokningsavgift på 100 kr och eventuellt ett avbeställningsskydd på 125 kr som betalas i samband med anmälningsavgiften.
Läs mer om avbokning och avbeställningsskydd, följ länken

Säsongscamping

Första bokningsdag för säsongscamping är måndagen den 2 november 2015 kl. 08.00 .  Det är 140 av 300 tomter som är säsongsplatser.
(Det tillkommer ingen extra avgift om du hyr ut din husvagn någon/några veckor.)

Aktiviteter

På campingen har vi minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, studsmatta, linbana, hoppkudde, beachvolleyplaner, boulebana och två lekplatser.

Vi har även två vedeldade badtunnor som går att boka i receptionen. Det finns också bastu och en liten relaxavdelning i direkt anslutning till badtunnorna.


Under högsäsongen finns det ett gårdsgäng varje vecka som ordnar med tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakter och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och sommaraktiviteter med bland annat sandslottstävling, talangjakt, båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls under vecka 28-31 varje kväll och TiTo är samlingar för barn som är 10-12 år.