Camping

 

Nu kan ni förnya era campingkort med en dynamisk giltighetstid.
Klicka på länken ovan och du kommer till köpsidan. Efter genomfört köp hämtar du appen My Camping Key, via Google Play eller App Store, där du aktiverar ditt mobila kort. Om din mobiltelefon inte är en så kallad ”smart” mobil finns även möjligheten att ladda ner kortet som PDF.

För att boka, ring 035-241 21 00 eller maila till mail@gullbrannagarden.se, första bokningsdag inför sommaren 2018 är 1 februari från kl.8.00.

Gullbrannagårdens camping är en vackert belägen familjecamping 13 km söder om Halmstad. Våra platser är 100-130 kvm stora och de flesta har vatten och avloppsanslutning. Det finns 300 tomter för tält och husvagnar , samt en reservcamping. Ca 600 meter från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Här kan man sola, bada och ha det riktigt skönt.

Camping nära Halmstad

Familjecamping Halmstad

Under högsäsong har vi aktiviteter för hela familjen och restaurangen har öppet varje dag. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds.
Gullbrannagården säljer och serverar inte alkohol.
Vi har också en butik där det finns färskt bröd varje morgon. Under natten finns det nattvakter som ser till att din nattsömn blir trygg.

Servicehus till campingen

Gullbrannagårdens camping har tre fräscha servicehus. Solängens servicehus är nybyggt med hög standard. Köket har både spis, hushållsugn och mikrovågsugn, i diskrummet finns det diskmaskin. Matrummet är skiljt från kök och disk med en stor altan utanför. Poppelängen och Bäckalyckans servicehus är fräscha och håller också en hög standard med helkaklade duschar med hela väggar till golvet.

Camping Halmstad hög standard

I Bäckalyckans servicehus finns en nybyggd bastu med en liten relaxavdelning. I nära anslutning till bastun finns även två vedeldade badtunnor som kan bokas.

Förboka

Du kan förboka din plats inför sommaren. De bokningsbara platserna betalas i förtid. Första bokningsdag är torsdagen den 1 februari 2018, kl 08.00.
En anmälningsavgift om 30% eller min 500 kr av campingkostnaden, som räknas av från hyran, ska betalas inom 10 dagar efter bokningstillfället. Resten av hyran ska vara oss tillhanda senast 40 dagar före ankomstdag.
På varje bokning tillkommer en bokningsavgift på 100 kr och eventuellt ett avbeställningsskydd på 125 kr som betalas i samband med anmälningsavgiften.
Läs mer om avbokning och avbeställningsskydd, följ länken

Säsongscamping

Första bokningsdag för säsongscamping är onsdagen den 1 november 2017 kl. 08.00 .  Det är 140 av 300 tomter som är säsongsplatser.
(Det tillkommer ingen extra avgift om du hyr ut din husvagn någon/några veckor.)

Aktiviteter

På campingen har vi minigolf, tennis, cykeluthyrning och BMX-bana, studsmatta, linbana, hoppkudde, beachvolleyplaner, boulebana och två lekplatser.
hoppkudde Camping Halmstad

Minigolf camping halmstad

Vi har även två vedeldade badtunnor som går att boka i receptionen. Det finns också bastu och en liten relaxavdelning i direkt anslutning till badtunnorna.

Badtunna camping Halmstad
bastu camping halmstad

Under högsäsongen finns det ett gårdsgäng varje vecka som ordnar med tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakter och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och sommaraktiviteter med bland annat sandslottstävling, talangjakt, båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls under vecka 28-31 varje kväll och TiTo är samlingar för barn som är 10-12 år.

Gårdsgäng Camping servering

Camping poppelängen Halmstad

Gullbrannagården ägs av SAU, Svenska Alliansmissionens Ungdom och SAM, Svenska Alliansmissionen.
Svenska Alliansmissionen är ett fritt, kristet, evangeliskt trossamfund med ca 13 500 medlemmar i 162 svenska församlingar. Ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. Utöver verksamheten i Sverige arbetar SAM i ett 20-tal länder runt om i världen.
Följ gärna länkarna till hemsidorna för SAU och SAM för mer information.