Gullbrannagården är en kurs- och konferensanläggning belägen strax söder om Halmstad. Med promenadavstånd till havet och natursköna miljöer finner ni en gemenskap som skapar arbetsro utan stress. Gullbrannagården erbjuder stor flexibilitet och anpassar konferensrum, teknik, måltider och möblering efter önskemål från konferensgästerna. De många olika konferensrummen och den stora flexibiliteten gör att här kan du ha konferens för allt från två till tusen personer. Det finns konferensrum och konferenslokaler för alla typer av konferenser, antigen det är privat eller kommunal sektor, ungdomskonferens eller ett årsmöte inom en ideell förening.

Konferensdag eller konferens med övernattning

Det är möjligt att boka både halvdagskonferens, dagskonferens och flerdagskonferens med övernattning. Flera av våra konferensgäster är återkommande kunder och vårt fokus är alltid att det ska vara en god upplevelse att ha konferens på Gullbrannagården. En konferensvärd eller konferensvärdinna finns tillgänglig för er och restaurangen serverar måltider efter konferensens önskemål det vara sig vegetarisk, husmanskost eller något annat.

”Vi är ofta på Gullbrannagården med våra utbildningar. Gården har ett fantastiskt läge och en unik servicegrad där vi kan vara delaktiga till ständig utveckling. Vi rekommenderar varmt Gullbrannagården till våra kunder” 
Patrik Lindén, UGIL-konsult, Halmstad

”Gullbrannagården tog hand om oss och våra deltagare under själva stämman 2018 på ett exceptionellt trevligt sätt – många deltagare kom faktiskt fram till oss och påtalade hur väl omhändertagna de blivit!”
Anna Kleppe, generalsekreterare, Centerkvinnorna

För att boka konferens kontakta Aud J. Bengtsson eller Magnus Bylander. Tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 

×