Gullbrannagårdens konferenslokaler är ljusa, funktionella och ändamålsenliga. Gullbrannagården har sju välutrustade konferensrum, varav det största rymmer 1000 personer, alla modernt utrustade. Konferenslokaler och upplägg anpassas utifrån kundens önskningar och Gullbrannagården ser till att skapa så bra upplevelse som möjligt för alla.

Alla konferenslokaler har wifi, projektor, ljudanläggning, whiteboard, blädderblock och konferensmaterial. Trådlöst internetanslutning finns på hela anläggningen.

Konferenslokalerna möbleras utifrån kundens önskemål, det vare sig i u-sittning, skolsittning, biosittning, i öar eller vad som passar konferensen bäst.
I restaurangbyggnaden finns konferenslokalerna Bäckasalen och Parksalen. Bryggan är en flexibel konferenslokal för upp till 500 personer, och den största lokalen, Skeppet, rymmer hela 1000 personer. Alla konferenslokalerna ligger centralt på området med enkelt gångavstånd mellan varandra. Förmiddags- och eftermiddagsfika kan antigen serveras i konferenslokalen eller i restaurangen.

×