På Gullbrannagården finns det två vandrarhem, Hallandslängan och Lägergården. Två stora och välutrustade byggnader med plats för det flesta grupper och sällskap. Under högsäsong hyrs rummen ut per dygn.

Hallandslängan

Hallandslängan är en huslänga med 18 rum och totalt 87 bäddar. Sängplatserna är fördelade på två våningssängar och en enkelsäng i 17 rum, och rum nummer 18 är ett tvåbäddsrum med sängfördelning på två enkelsängar. Varje rum har handfat på rummet, gemensam dusch och toalett finns i korridoren. I byggnadens mitt finns ett gemensamt kök och dagrum med TV. Hallandslängan ligger vid en stor gräsmatta som passar för lek och umgänge.

Gullbrannagården rekommenderar Hallandslängan till skolklasser, föreningar och konfirmationsgrupper. Det finns stora ytor för matlagning och boendet går bra att kombinera med andra stugor, rum eller camping. Ett väldigt prisvärt alternativ. Byggnaden är till viss del handikapps anpassad vilket gör att flera kan bo här.

Under högsäsong används Hallandslängan som vandrarhem och rummen hyrs ut per dygn.

Lägergården

Lägergården är ett stort rött hus med totalt 42 sängplatser fördelat på tio fyrbäddsrum och ett tvåbäddsrum. Rummen är uppbyggda med två våningssängar per rum med undantag för tvåbäddsrummet där det är två enkelsängar.

Byggnaden har ett stort kök, ett samlingsrum och ett litet dagrum. I korridoren finns toalett och dusch. Köket har kapacitet att laga mat till 100 personer och boendet är perfekt för grupper som skolklasser, föreningar och konfirmationsgrupper.

På andra sidan bäcken finns ett stort grönområde för tält och husvagnar som är ett bra komplement till Lägergården. Lägergården går också att kombinera med boende i andra rum eller stugor.

Från maj till september hyrs rummen ut per natt men är fortfarande ett bra alternativ för grupper med självhushållning.

×