Vandrarhem

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

På Gullbrannagården finns det tre vandrarhem; Hallandslängan, Bojen och Lägergården. Dessa är välutrustade byggnader med plats för både privatpersoner och större eller mindre grupper och sällskap. Under sommarveckorna hyrs rummen i Hallandslängan och Lägergården ut per dygn.

Att bo på vandrarhem är en mysig och social upplevelse. Här har du ditt eget rum som du endast delar med den eller de du önskar bo tillsammans med. I vardagsrummet, på verandan, uteplatsen och i köket möter du de andra gästerna och kan umgås med de.

Vandrarhem och gemensamma rum

I vandrarhemmen finns det kök och vardagsrum som alla som bor i vandrarhemmet disponerar tillsammans. Köken är välutrustade med porslin och bestick, grytor och kar. Det finns ugnar och plattor, mikrovågsugnar och kyl och frys i alla vandrarhemmen samt diskmaskin.

Vardagsrummen i vandrarhemmen har soffgrupper som det är trevligt att sitta i.

Vandrarhem Hallandslängan

Hallandslängan är en huslänga med 18 rum och totalt 87 bäddar. Sängplatserna är fördelade på två våningssängar och en bäddfåtölj i 17 rum, och rum nummer 18 är ett handikappvänligt tvåbäddsrum med två enkelsängar.
Alla rum har nu dusch och toalett och i mitten av Hallandslängan finns ett nybyggt gemensamt kök och dagrum. Hallandslängan ligger vid en stor gräsmatta som passar för lek och umgänge.

Gullbrannagården rekommenderar Hallandslängan till skolklasser, föreningar, konferenser och konfirmationsgrupper. Det finns stora ytor för matlagning och boendet går bra att kombinera med andra stugor, rum eller camping. Ett prisvärt alternativ. Byggnaden är till viss del handikapps anpassad vilket gör att det t.ex. går att bo här om du sitter i rullstol.

Under sommarsäsong används Hallandslängan som vandrarhem och rummen hyrs ut per dygn.

Planlösning Hallandslängan

Ta en digital rundtur i Hallandslängan

Vandrarhem Lägergården

Lägergården är ett stort rött hus med totalt 44 sängplatser fördelat på tio fyrbäddsrum och två tvåbäddsrum. Rummen är uppbyggda med två våningssängar per rum med undantag för tvåbäddsrummen där det ena har en våningssäng och det andra har en våningssäng med bredare underslaf. Alla rum, toaletter och dagrum helrenoverades under 2018.

Byggnaden har ett stort kök, ett samlingsrum och ett litet vardagsrum. Det lilla vardagsrummet har en bäddsoffa och kan användas som sovrum om det behövs. Sovavdelningen som är en egen flygel av Lägergården, har både dam- och herravdelningar med toaletter och duschar och här finns också handikappanpassad toalett och dusch. Köket på Lägergården är så stort att det går att laga mat till 100 personer och i samlingsrummet kan 80 personer sitta och äta samtidigt. 2019 helrenoverades köket och nu finns det också diskmaskin.

Lägergården ligger i grönskan och på andra sidan bäcken finns ett stort grönområde för tält och husvagnar som är ett bra komplement till Lägergården. Och skulle ni bli riktigt många går det också att kombinera boende på Lägergården med boende i rum eller stugor andra ställen på Gullbrannagården.

Lägergården är perfekt för skolklasser, föreningar och konfirmationsgrupper hela året, och skulle ni önska boka hela Lägergården på sommaren är det fullt möjligt. Att samla hela familjen, kompisgänget, idrottslaget eller församlingen och ha en härlig sommar vid havet är en dröm. Läs mer om lägergården och gruppbokning här. 

Ta en digital rundtur i Lägergården

Vandrarhem Bojen

Bojen är den minsta av Gullbrannagårdens vandrarhem. Bojen ligger vackert beläget mellan den porlande bäcken och kyrkan. Bojen består av 9 tvåbäddsrum, alla med en våningssäng och privata badrum med handfat och toalett. Duschar för dam och herr finns i korridoren. Bojen har ett ljust och trevligt vardagsrum med soffhörna och TV och från vardagsrummet är det utgång till den överbyggda verandan och gräsmattan. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet är fullt utrustad och har också diskmaskin.

Bojen passar för mindre sällskap och hyrs ofta av idrottsföreningar, små konfirmandgrupper eller större familjer som önskar vara tillsammans. Det är möjligt att bo i Bojen och ha hel- eller halvpension i Gullbrannagårdens restaurang.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×