Gården kan erbjuda ett gäng härliga aktiviteter så som minigolf, tennis, BMX-bana, beachvolleyboll, och boulebana. Det finns cykeluthyrning med cyklar för både stora och små. På gården finns även två välutrustade lekplatser med hoppkudde, kompisgunga, sandlådor, klätterställningar, linbana och studsmattor. Du kan hitta något för alla!

Vill man ha en lugn stund finns det vedeldade badtunnor och bastu med en lite relaxavdelning. Allt är bokningsbart – maila till info@gullbrannagarden.se, ring 035 214 21 00 eller komma till receptionen så fixar vi en avkopplade stund för dig.

För er som gillar att ta med klubba och boll ut på dem gröna gräsmattorna har Gullbrannagården gott samarbete med närliggande golfbanor och det är inte långt till närmaste bana.

Under högsäsong ökar utbudet på camping då det varje vecka finns ett gårdsgäng som fixar tipspromenader, båtrace, gympa, allsångskvällar, sandslotts tävling, talangjakt, kvällsandakter och mycket mer.

Stående för hela sommaren är kullaget för alla barn varje förmiddag och vårt unika sommarprogram för alla åldrar där det utlovas spännande och nya aktiviteter varje vecka. För alla tonåringarna finns sommarpuls under vecka 28-31 varje kväll och TiTo för alla som är mellan 10-12 år. Läs mer om sommarens program här.

×