Vandrarhem

För att boka, ring 035-241 21 00 eller maila till info@gullbrannagarden.se

På gården finns två vandrarhem. Lägergården och Hallandslängan.

Hallandslängan

I Hallandslängan finns det totalt 87 bäddar fördelade på arton rum med två våningssängar och en bäddsoffa. Det finns ett gemensamt kök och dagrum med TV. Detta är ett perfekt boende för skolklasser, föreningar och konfirmationsgrupper. Eftersom halva byggnaden till viss del är handikappanpassad är boendet mycket bra för exempelvis gruppbostäder. Man kan beställa helpension eller ordna maten själv i köket. Under sommarsäsongen är Hallandslängan vandrarhem med mycket humana priser. Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

Hallandslängan kök Hallandslängans vardagsrum

Planlösning

Lägergården


Lägergården har tio nyrenoverade fyrbädssrum, samt ett tvåbäddsrum. Renoveringen omfattade även toaletter och duschar och dagrummet i boendedelen. Byggnaden har även ett stort kök och ett stort samlingsrum som vi hoppas kunna renovera lite längre fram.
Från maj-september är Lägergården ett bra alternativ för självhushåll. I köket finns det möjlighet att laga mat upp till 100 personer. Boendet kan kompletteras med husvagnar/ tält eller stugor/rum. Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

På andra sidan bäcken finns ett stort grönområde som passar bra för exempelvis tält och husvagnar.

Planlösning

Du når oss på 035-241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se