Några dagar innan jul hade vi julfest med vår härliga personal på Gullbrannagården med respektive. Werner och Werner underhöll med en sång, ganska seriöst med med lite avdrag och tillägg till ordinarie julsång.

Julklappsleken är ett måste vid julfesten! Att få en sexa på tärningen och få en julklapp är det viktiga. En del fick två paket och en del fick inga, så är livet.

Antal, som ofta håller i målarpenseln på Gullbrannagården , äter gott tillsammans med sin vän Hua.

Innan maten intog var det bowling för alla. Said var glad och fick en hel del poäng. Roger, en av våra kockar, funderade på hur nästa klot skulle rulla. Eller var det teknik han grunnade på…?

Olle, vår nattvakt och ”fixare”, blev fotad i närbild.

Rebecca, bilden ovan, och Lena, hade tekniken att få klotet i rullning. Likaså Anita, Stefan och Ulrika på bilderna nedan. Vinnare av årets bowling blev Magnus Bylander, till allas förvåning, ja i alla fall av undertecknad som också är hans hustru. Men bara ett par poäng efter kom brodern Henrik Bylander. Det blir nog många som ligger i hårträning inför nästa års bowling!

Under julhelgen har det varit lugnt med några få campinggäster men idag, måndag, kommer det ett 70-tal ledare till nyårslägret och imorgon kommer ytterligare 290. Vi säger VARMT VÄLKOMNA!!

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×