Söndag och hemfärd för veckans gårdsgäng från Kinnarp och Åsarp. En vecka går fort och nu drar Clownen Egon och Bobo mot nya mål och ett nytt gårdsgäng anländer och har Vischan – Show på förmiddagarna på kullaget.

Liselotte J Andersson har varit en uppskattad talare under veckan . Den spontana applåden på lördag förmiddag i kyrkan uttryckte mångas tacksamhet för den klokskap hon har delat med sig av.
”Till dess en brusten värld blir hel” har veckans förmiddagar handlat om. Att ställa sig frågan: Vilken människa vill jag vara? Är en av de frågor hon har ställt och pratat om samt bett lyssnare ta med sig hem och fundera vidare på.

Söndagkväll och Daniel Grahn har anlänt. Tomas Sjödin var hans gäst och intervjuades i ett nästan fullsatt skepp samt Peter Johansson stod för sång och musik tillsammans med Olle Junholm. En fantastisk kväll som avslutades med pizzafest innan hemfärd för Sjödins, Johanssons, Junholms och Eva Grahn. Hon lämnade dock mannen kvar eftersom imorgon måndag kväll samtalar han med Björn Ranelid i skeppet!

×