Tripplarna kom sent på fredagkvällen tillsammans med Star School Choir från Sydafrika. Under fyra veckor turnerar dom i Sverige lördag var det konsert i Varberg. En konsert jag rekommenderar allra varmast! Det berör!

Sista helgen i oktober är gården fullbokad. Dante var på plats i slutet av veckan och planerade med Magnus. Skeppet kommer att bli katolsk kyrka och 36 rum är inhyrda på Eurostop. Cirka 300 personer kommer att vara här 22-25 oktober.
Undertecknad var på studiebesök tillsammans med Maivor och Anita på Nissaströms kursgård och Tylebäck. En snabb sväng på Tylösands camping hanns också med. Alltid intressant att se hur andra jobbar och få lite inspiration att fortsätta utveckla. En ny, bärbar dammsugar blir det helt klart för att underlätta arbetet med dammsugning av alla våningssängar.

För att klara större bokningar har vi avtal med Eurostop hotell i Halmstad. Therese var på besök i veckan som gick och vi gjorde en ny överenskommelse om kommande år. Lite renoveringar är på gång på hotellet, de vill ligga i framkant, något vi uppskattar som samarbetspartners.

Under helgen gästade också Örkelljunga paradorkester gården. Campingen har fortfarande husvagnar och varje dag kommer det några gäster.
×