Det är sommar! I alla fall inte enligt SMHI . ”Dygnsmedeltemperatur på över 10 grader, minst fem dagar i rad” och så är vår temperatur för tillfället. Fortfarande en go värme, både dag och natt. Nu är det inte många turister kvar på campingen och verksamheten har förändrats på bara några veckor. Nu är det grupper och bokningar med några enstaka husbils- och husvagnsgäster.

Torsdag den 9 september: Halmstad campinggrupp där Hagöns Camping, Haverdal – Tylösand och Vilshärads camping ingår förutom Gullbrannagården, utvärderade sommaren och hade besök av Johan F Lundberg, ny VD för Halmstad & co. Lunch intogs och en liten kort rundvandring på gården för att inspektera vad som hänt sen förra säsongen.

Veckan som har gått har HEM haft sina första konferensdagar för hösten. SAU har haft sina planeringsdagar, som förutom arbete också bestod av både badtunnebad och fotboll. Utvecklingsingenjörer har i olika omgångar varit här på konferens och även då har de vedeldade badtunnorna eldats upp. Länssjukhuset konfererade några dagar mot slutet av veckan och helgen, den har varit fullbokad på gården.

Stafsinge församling var här för första gången, Alvesta och Vrigstad Missionsförsamling hade också läger i helgen. Tullbrokyrkan Falkenberg och Pingstkyrkan från Halmstad hade församlingsdagar under lördag och söndag. På söndagförmiddag var det möte där där Simon Ådahl talade och sjöng.  En förmiddag som många bär med sig , tror undertecknad.

Veckan har börjat bra!  Drygt 100 konferensdeltagare och solen fortsätter att skina.

Bloggen uppdaterad av : Ewa Bylander

×