Nu planerar vi för sommaren 2012 och under veckan kan du se de första uppdateringarna på vår hemsida om vad som kommer att hända.Mycket är kvar att planera men nu är det stiltje i tre veckor på sommarplaneringsfronten då undertecknad tar sommarsemester. Bloggen kommer säkerligen att uppdateras vid något tillfälle och följ oss gärna på facebook och gilla våran sida där.

Bengt Johansson och Marcus Birro gästar gården i sommar.

Peter Bernhardsson talar vid flera tillfällen och Åsa tillsammans med Camilla leder barnkördagarna i slutet av Juli månad.

Britta Hermansson är gårdspastor vecka 30 och kullaget för alla barn är varje dag klockan 10.00 från vecka 25 – vecka 32.

Hasse Nylander har målardagar och Berno och Marie-Louise Hallström sjunger i början av augusti månad ett par kvällar.

Detta var endast ett litet smakprov på vad som kommer att hända. Sportveckan är i full gång att planeras med många olika aktiviteter, likaså midsommar, gospelveckan , blomsterdekorationer med Flora Decor och mycket, mycket mer.

På Gullbrannagården är det inte tomt . Idag, måndag, har Halmstad kommun konferens för drygt 100 personer och det bjuds på hembakad äppelkaka till efter middagskaffet.

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×