Våren är på ingång och det märks både på vädret och aktiviteten på gården. Flera hundra gäster besöker oss varje vecka, vi storstädar och renoverar, vi fyller på butiken, vi planerar sommarprogrammet, vi bokar in husvagnar, mm mm. Här nedan följer ett litet urval av det som hänt senaste veckan.

Under lördagen fylldes skeppet med massa prylar och blänkande pokaler. Sammanlagt skulle 600 priser till delas ut Hallands Skyttesportförbund. 500-600 personer besökte skeppet för att få sitt pris. Som arrangörer för dagen stod Hallandsserien Gevär.

Skytte konferens Prisutdelning konferens

My var en av de som jobbade i köket i helgen och serverade många fikasugna skyttar.

My konferens

Utöver de prisbelönta skyttarna hade vi samma helg fem olika grupper på besök. Detta var bland annat en orienteringsklubb, konfirmander, församlingsläger mm.

På söndagen avlöstes våra helggäster  utav 23 personer som skulle ha en tyst retreat i några dagar. Under dessa dagar serverades deras mat i Ankaret för att våra gäster skulle kunna äta i lugn och ro, avskilt från våra övriga aktiviteter.

Silent retreat tyst retreat

Ledare för retreaten var några välkända ansikten: Magnus Malm, Ulla Käll och Charlotte Höglund

Ledare på retreat

Renoveringen av våra Campingstugor är i full gång och vi är mycket glada att få ha Harald här som är ”spindeln i nätet” för renoveringen. Snart har ytterligare två Campingstugor utökats med 3 kvm där vi installerat både dusch och toalett.

Campingstuga med toalett

El-besiktningen är i fullgång och vi är mycket tacksamma att Gunnar och Leif är här och ”håller spänningen vid liv”.

Goa gubbar
×