strand

Första helgen i September arrangerade Tylögruppen i Halmstad sitt 18:e konvent för AA, Anonyma Alkoholister. Som alltid, en välbesökt helg, där Gullbrannagården badade i sol och livsberättelserna avlöste varandra!
Alla som har en önskan att sluta dricka är välkomna till AA
AA, Anonyma Alkoholister, är en gemenskap av män och kvinnor, som delar sina erfarenheter, sina förhoppningar och sin styrka med varandra för att söka lösa sitt gemensamma problem och hjälpa andra att tillfriskna från alkoholism.

SAU
Medarbetarna på SAU, Svenska Alliansmissionens Ungdom, hade planeringsdagar i början av september. Utvärdering och nyplanering av Scoutläger, tonårsläger, barnkördagar, Gullbrannafestivalen med mera, med mera! En fantastisk verksamhet med flera tusen på scoutläger varje sommar, över 1000 på tonårsläger och flera andra stora arrangemang!
Anders Nylander, kökschef på Gullbrannagården, bjöd på en härlig middag på kvällen.
Risotto med karljohan och murklor samt västerbottenost, rödvinssås, tomatmarinerade grillade lammracks m friterad persilja samt apelsinbrässerad fänkål med inslag av vit sparris och smörkokt majskolv..

mat gäster

Många har konfererat i augusti – september och här sitter några från Högskolan i Halmstad och arbetar i solskenet.
Säsongscamscamparna, de som ställde upp i slutet av april månad, håller på att lämna campingen. Men fortfarande kommer det husvagnar, husbilar och en och annan tältande familj.

camping

Blogg och bilder: Ewa Bylander

×