Lisbeth och Magnus i vårsolen.

Nu är våren på väg! På drygt två veckor har snön smält bort en hel del. Solen lyser och fåglarna kvittrar, känslan infinner sig…det blir sommar i år igen!

Det har varit full fart på Gullbrannagården under paret Bylanders semester. Lisbeth har samordnat, fixat och hållt ihop hela verksamheten , en trygghet som är guld värd.

I veckorna har det varit många leveranser av mat, catering, till Hushållningssällskapet och Växa på Lilla Böslid samt till UGIL i Trönninge.Konferensgäster har varit bland annat Willab från Båstad, Halmstad kommun, Teknik och Fritidsförvaltningen.

Helgerna har det varit många grupper som gästat gården. Sättila konfirmandgrupp, Katolska kyrkan, Färgaryds- , Veinge Tjärby- och Falkenbergs församling är några. Den största gruppen var Hallands Kyrkosångsförbunds barnkörläger med Anders och Jessica Nylander i spetsen. Cirka 126 deltagare från Kungsbacka i norr till Skummeslöv i söder. (det stämmer, Anders är vår kökschef men har också tagit fram ett barnkör material tillsammans med sin hustru http://www.nylander.info/ )

En av söndagseftermiddagarna inbjöd Laholms kommun sina gruppboende till supedans, en eftermiddag med mycket fart och fläkt.

Nu är det stugrenovering som är i fokus, förutom att ta hand om våra gäster. Köket håller på att monteras och fönster byts ut. Nya mattor på golven och kakel i toaletterna. Undertecknad åker till Leksand för att närvara vid SCR, Sveriges Campingvärdars årsstämma, under några dagar. Alltid inspirerande att möta kolleger och få lite nya inputs.

Härliga bilder från det stora barnkörlägret. Det var inte bara sång, lite avkoppling med lekar och tipspromenad hanns det också med.
×