I helgen som gick har det varit många härliga ungdomar på gården. Sammanlagt hade vi fyra olika konfirmand-/faddergäng som avlöste varandra. Vissa hade sportlov kommande vecka och stannade därför enda till tisdag, respektive torsdag.

Konfirmandläger Gullbrannagården

Gänget från Tölö-Älvsåker hade en Gospelworkshop på söndagseftermiddagen. Musikerna Ulf och Åsa Nomark var hitkallade för att inspirera och lära ut nya svängiga låtar till ungdomarna.

Nomark Gospel Gullbrannagården

Det var många byten i helgen och många som åt i matsalen (upp emot 150 på vissa måltider). Denna helgen hade vi både Lukas, Rebecka och Maivor i städet. De två förstnämnda lyckades fångas på bild.

Städ Gullbrannagården

”Musik Direkt” är en tävling som anordnas av Region Halland. De tävlande besökte Gullbrannagården i ett dygn för att genomföra ett ”Imagine Camp”. Här fick de tävlande massa av nyttig information i form av inspirerande föreläsningar och workshops. De tävlande fick bland annat lära sig mer om ljudmixning, att bli fotad, att stå på scen, att följa sina drömmar mm. Bryggan med sina två sidobyggnader användes både som fotostudio, replokal, men framför allt konsertlokal. Mysstugan användes som mixningsstudio och senare på kvällen var det tårtkalas. Vi tackar för ett mycket gott samarbete och hälsar alla våra gäster varmt välkomna tillbaka. Här nedan följer lite härliga bilder från Imagine Camp.

Mixningsstudio Gullbrannagården Replokal Gullbanangården Gotarrer GullbrannagårdenImagine Camp Musik Direkt Regin HallandBryggan konsertTårta
×