Ann-Lis är en av våra härliga medarbetare i köket. I helgen ser hon bland annat till så att frysen fylls med bullar.
Ann-Lis är också mycket pysslig och i veckan fick vi se denna fina fågel-kreation.
Rendah ser till så att salladen blir till njutning både för gom och öga.
I veckan serverades det en finmiddag med trerätters meny när Svenska Alliansmissionens Ungdom var här och hade planeringsdagar. Läs menyn och avnjut frestande bilder nedan.
Förrätt: Chevretoast på surdegsbröd med lättfriterad färsk rödbeta och svampkompott på kantarell/shiitake/ostronskivling
Huvudrätt: Scampi Indienne i modern variant med smörconfiterade vitlöksmarinerade vannameiräkor och en currysås med öl och grädde.…
Dessert: Anna-Karins goda fruktsallad med glass
Miro tar på sig kockmössan i helgen då vi bland annat gästas av Högskolan Halmstad, Wipå-kören och Göteborgs baptistförsamling Tabernaklet. Flera tyska campare har också dykt upp och vi gläds åt att vi får använda våra nya husbilsplatser.
Wipå-kören passar på att fotograferas mellan övningarna.