Ett stort gäng anländ torsdag kväll och fredag förmiddag fyllde det på med fler gäster. Lördag morgon mullrade ett antal Harley Davidsson genom grinden.

Det är NA, Anonyma Narkomaner, som har sitt årliga konvent på gården. På grund av just anonymiteten är det inga personer på bilderna, men jag kan lova att drygt 800 härliga människor både syns och hörs.  Gården fylls av underbara skratt och många kramar under dessa tre dagar.

Lördag kvällen fylldes Skeppet till bristningsgränsen och musiken drog på, det var countdown!
Mannen som varit nykter i 33 år fick en varm applåd, han som hade 31 år, kvinnan som hade 22 år osv osv, men varmaste applåderna fick dom som hade varit nyktra i 3 månader, 1 månad, 1 vecka och 1 dag

BAND-NA_redigerad-1
Från NA:s hemsida
”Vårt budskap är att en beroende, vilken beroende som helst, kan sluta använda droger, bli av med önskan att använda och finna ett nytt sätt att leva.”

”Det finns endast ett villkor för att bli medlem i Anonyma Narkomaner – En önskan att sluta använda. Anonyma Narkomaners program för tillfrisknande är öppet för alla beroende, eller de personer som tror sig ha problem med droger, det kostar därför inget att vara med i NA.”

Ni är mina hjältar! Arbetar i tolvstegsprogrammet, hjälper andra och har en ödmjuk hållning till livet och Era medmänniskor!
(undertecknads kommentar)

ALANON

Lördag kvällen avslutades med ett stort raveparty i Bryggan, då fyllde öronpropparna sin funktion. Söndagen var det uppbrott, men nästa år är redan bokat, då är det 10 årsjubileum och vi välkomnar NA tillbaka till Gullbrannagården.

Bloggtext och foto: Ewa Bylander

×