”Helgens träningsläger I Gullbranna var hellyckat. Alla fick nog precis så mycket träning, mat, relax och lek som man kan pressa in på en helg. Både mat, boende och träningsterräng var perfekt. Grymt planerat och genomfört av Klas, Hanna, Henrik och Johan.”

http://www.molndaloutdoor.se/   Det står på Mölndal Outdoors hemsida idag och det gläder oss på Gullbrannagården. En härlig grupp som vi välkomnar tillbaka!

Gunnareds församling och Vessige församling var också våra goa gäster i helgen. Bad i badtunna var en av aktiviteterna för ett par av grupperna, mycket uppskattat av både gammal och ung. Vädret bjöd på mycket sol och med många ungdomar var det full aktivitet, precis som det ska va!

Under veckan som gick hade vi konferenser med övernattning från UGIL och i slutet av veckan, torsdag o fredag, var det ett 80-tal konferensgäster från Halmstad kommun med föreläsare från regeringskansliet, Stockholm. Många positiva ord från föreläsarna om Gullbrannagården som konferensplats gladde personalen vid veckans utvärdering.

Bloggtext och foto: Ewa Bylander

×