husvagnsklubben

Husvagnsklubben Gemenskap gästade Gullbrannagården i helgen. Det är  mer än 40 år sen klubben startade och i helgen samlades 75 personer för att ha en trevlig helg tillsammans. Det har blivit tradition att varje vår komma till Gullbrannagården, det gillar vi och välkomnar gärna den trevliga klubben med Bertil Jönsson i spetsen.

morsdag

Mors dags middag åt ett drygt 100-tal . Eftersom solen strålade valde många att sitta ute i det sköna vädret. Familjen Jonsson från Lidhult valde bort grillen och köpte en god lunch istället.

konferens

Denna veckan är det flera konferenser och Region Halland, bilden ovan, anlände under dagen och är på gården i två dagar. Det är ett par hundra gäster under de första fyra dagarna denna veckan. Lägerskolor, konferenser och bussresor gästar oss innan vi välkomnar SAM till Kristi Himmelsfärdshelgen.

scr

Under helgen hade SCR:s en utbildning för receptionister som ska jobba på några av Hallands campingar. Det var Rebecca Nilsson, hemmahörande på Haverdals camping och årets unga campingföretagare 2014, SCR.

Blogg och bilder: Ewa Bylander

×