Paradorkester och konfagrupper har varit helgens gäster samt en liten grupp från Halmstad Pingstkyrkan. Blogguppdateringen har varit dålig i veckan pga. att undertecknad med make har varit på kurs i Övre Soppero.
Ett 25-tal personer från Kristna Gårdar och Hotell, KGH, har varit samlade för att lyssna till Elisabeth Sandlund och Reiner Widäng. Intressanta och givande dagar med härliga människor. Snö och – 17 grader var annat än höstrusket söderut.

Veckans första dag, måndagen den 3 november, var första bokningsdag. Vid dagens slut var det bara ett par säsongsplatser kvar inför nästa års campingsäsong. 140 Säsongscampare är inbokade samt en hel del stug- och rumsgäster. Veckan som ligger framför är konferenser från främst Halland som gästar oss, lovar en bättre uppdatering inför kommande vecka.

Idag, söndag, fick församlingen besök av en gammal vaktmästare och campingvärd, Johan Fritzon. Charlotte med sin fantastiska röst, tillsammans med Johans gitarrspel, gjorde att alla önskade mer och mer sång på Gudstjänsten.
×