Efter några dagars nedräkning var det äntligen dags för första bokningsdagen för campingen. Våra receptionister Lisbeth, Susan och Therése tog emot mååånga telefonsamtal och mail. Mycket är bokat, men fortfarande finns platser kvar 🙂 Klicka här för att kontakta oss.

Första bokningsdagen 5 Första bokningsdagen 4 Första bokningsdagen 3 Flrsta bokningsdagen 2 Första bokningsdagen 1

Dante de Petris är ett välkänt ansikte här på Gullbrannagården. Han är ofta här med sina vänner från katolska kyrkan. I Bryggan hänger vi upp ikoner, möblerar och ”bygger om” till en katolsk kyrka. Häftigt!

Katolska kyrkan Gullbrannagården

Lena, heter en kvinna som jobbar hos oss ibland. Den 7:e februari drog hon ihop en Loppis i vår lokal Bryggan. Över 55 personer hade hyrt bord och mååånga människor ville köpa och sälja. ”När är det loppis nästa gång?” var en vanligt förekommande fråga. Vi får väl hålla utkik och se vad Lena hittar på framöver 🙂

Loppis Gullbrannagården

Vi är mycket tacksamma till Reide Mårtensson (till vänster) som är här och snickrar på våra Campingstugor. Det ska både renoveras och instralleras toalett och dusch. Reide har lagt ner många timmar på Gullbrannagården och vi vågar nog säga att han har varit mer eller mindre delaktig i nästan alla byggnader som finns på hela gården. Vi är också mycket tacksamma till våra stabila vaktmästare Lasse och Nashat. Innerligt TACK!

Campingstuga renovering Campingstuga renovering
×