Andlighetens återkomst var temat på de tre kvällarna Daniel Grahn samtalade med olika gäster om Gud. Dogge Doggelito ersatte Marcus Birro som inte kunde komma pga sjukdom. Söndag kvällen med Dogge blev en av sommarens oväntade höjdpunkter. Han kommer tillbaka, så var lugn , vi planerar redan nästa sommar.
Rodney Alfven och Lars Adaktusson var måndag och tisdagens gäster och ett lika fullsatt skepp mötte dessa gäster. Och publiken var nöjd. Eller… publiken var helnöjd efter dessa tre, mycket intressanta kvällar, med en suverän moderator i Daniel Grahn!


Dogge med några av Gullbrannagårdens härliga sommarpersonal.

Christina Lindsmyr, som arbetat många somrar på gården, sjöng i början av kvällarna med Dagen. Med sin sköna röst och piano, la hon en fin grund för samtalen Daniel Grahn hade med gästerna.

Trollsommar och Jakten på Gammeltrollets mystiska skatt, drog flera hundra barn och föräldrar på torsdagens eftermiddagen när regnet öste ner. Trollskolan i mysstugan efter uppskattades också. Ovan poserar trollen med Saga, hemmahörande i Gullbranna året runt.

Bloggen uppdaterad av, samt foto: Ewa Bylander

×