Derome Skog har varit några av våra konferensgäster denna veckan.

Derome Skog Gullbranna

I samband med konferensen för Derome Skog passade kökspersonalen på att duka höstfint i restaurangen med rosor och rönnbär. Mycket vackert.

Höstdukning restaurangen Gullbrannagården

En av gårdens kockar, Miro bjöd på god trerätters till våra konferensgäster. Det var toast med lax och skagenröra till förrätt, varmrätten var majskyckling , bakad potatis med brieost , ostronskivlingkräm. och smörstekta grönsaker. Till kaffet nougatkladdkaka med nutella/lime grädde och färska bär. Se bilden nedan. Mat restaurang Fyren gullbrannagården

Idag är det ett fantastiskt väder för att spela minigolf. 150 elever från Göteborgstrakten testar våra banor.

Minigolf Gullbrannagården

Två goa gubbar, Magnus och Mats åker runt och ser över gården.

Mats Magnus Gullbrannagården
×