”Det var en nervös författare som kom till Gullbrannagården, strax söder om Halmstad. Björn Ranelid erkände att han inte alls gillade upplägget. Genom att bli intervjuad på scen av Dagens publisher Daniel Grahn skulle han bli ”tre till fyra klasser sämre” än om han fick äga scenen själv. ” citat från tidningen Dagen.
De 1000 personer som lyssnade till Björn Ranelid och Daniel Grahn på måndagkvällen höll nog inte med författaren. Med stående ovationer tackade publiken för en fantastisk kväll.

Undertecknad ville vara med på bild med författaren.

Tomas Sjödin var kvällens gäst på söndag kvällen och Peter Johansson stod för sången. Daniel Grahn intervjuade Tomas och temat var Andlighetens återkomst under de tre kvällar Daniel intervjuade olika personer i skeppet.

Alf B Svensson drog fulla hus i kyrkan. Cirka 200 personer ville lyssna till honom måndag och tisdag förmiddag. Det blev en kaffepaus i solskenet med hustrun Kerstin efter föreläsningen.

Första flighten i en helikopter var det för Lena Maria Klingvall. Vi njöt av en fantastisk utsikt och undertecknad lyckades ta några bilder.

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×