Arbetsglädje! Det är verkligen roligt att jobba tillsammans, till och med att städa lägenheterna och madrassföråddet funkar bra. God mat och gott fika bjöd köket på, Margits goda kalops och wienerbröd till kaffet.

Församlingen städade runt Ankaret och i kyrkan. Andreas vilade en stund emellanåt men Maja och Irene var i full gång hela tiden . Gunne och Ulla-Britt körde disk till köket sen blev det storstädning av lägenheterna. Katolska kyrkan har konferens här över helgen och ett 40-tal från olika länder gästar oss. Ett skolklass lämnade idag och en kom till.

Det känns skönt när klockan är 9 på kvällen och det är sex rena lägenheter, rent både inne och ute vid Ankaret och kyrkan. Besöket på IKEA sen eftermiddag blev en annorlunda upplevelse. Vid kassan, med två överfulla vagnar med tavlor, grytor, byråer, pallar, lampor, galgar och lite annat smått, slog det mig…jag är ensam… Fick en vakt, efter lite övertalning att vakta min ena överfulla vagn när jag baxade ut den andra till bilen för inpackning. Nu är allt hemma!
Rum 18 i Hallandslängan fick både fåtölj, ny matta, ny tavla och nytt bord. Det är fantastiskt roligt med inredning, kul att man har 40 byggnader att jobba med.
×