Sportveckan erbjuder många sportaktiviteter och Christian Falk är kordinator för veckan och har till sin hjälp bland andra Ewa Algärde från Sport for Life. Lite mat behövs alltid för att orka  med intensiva dagar.

Giggi Sundler och Camilla Bagler lotsade oss alla genom en härlig sportgala. Cykeluppvisning, utlottningar, film, tävlingar och mycket annat stod på den en timmes långa sportgalan.

Paul Kobylarz stipendiet delades ut under galakvällen och den glade vinnaren var …

Robotskola med Morris har många testat på under veckan.

Under sportveckan har ett 50-tal instruktörer varit aktiva och 600-700 barn, ungdomar och vuxna har varje dag varit aktiva. 23 olika sportaktiviteter har erbjudits!
Karl Magnusson och Daniel Edström hade över 100  intresserade cyklister under sportveckan och dom hade också en fantastisk show på sportgalan, se gärna deras hemsida

Ett härligt gårdsgäng från Västerås och Rydaholm har glatt många gäster med Kullaget för barnen, tipspromenad, hamburgerservering och andakter på kvällarna.

Anders Ahlenius från Värnamo har samlat upp till 167 besökare på förmiddagens bibelstudier. Familjen har trivts gott och kommer gärna tillbaka till gården.

Nu är sportveckan till ända och en ny vecka startar upp med många  olika aktiviteter och nya gäster. Vi ser också fram emot mycket sol och bad!

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×