Det är 23 säsongen som Harald och Anita Snygg ställer upp sin husvagn. Samma plats, dock flyttad några meter från första säsongen pga större husvagnar med åren.
Första året som dom campade på gården var 1975. Då var gräsmattan nyplanterad vid lägenhetslängan och de fick en liten plats bredvid gamla servicehuset. Efter att ha campat flera veckor under somrarna föreslog dom att införa säsongscamping på Gullbrannagården och 1986 blev första året då det var 5 (eller kanske var det 7 stycken) säsongare. Paret Bylander flyttade till Västkusten hösten 1986 och minns jag inte fel var det 8 stycken säsongscampare vår första sommar på gården. Priset var då 2000 kr för säsongsplats.

En ny yta för tält håller på att ställas iordning. Det är runt friggebodarna som tallar tagits bort och det en helt ny gräsyta håller på växa fram.

Förutom en och annan campare som är på väg in har vi konferens från HEM idag. Det är drygt 40 personer som konfererar. Skönt med gott väder, gästerna kan ta sitt kaffe på altanen och sola en stund mellan passen.
×