Kökspersonal

Köksbiträde och kock

Vi söker dig med stor servicekänsla som vill arbeta som köksbiträde på Gullbrannagården helger under våren och kanske sommaren. Erfarenhet av köksarbete är önskvärt.

Vi söker också en självgående kock för helgtjänstgöring och ev en sommaranställning. Erfarenhet/utbildning är ett krav.

På grund av en kraftig ökning av gruppbokningar är vi i behov av ytterligare kökspersonal. Ett roligt men delvis akut behov. Anställningen är enstaka dagar efter behov och under våren helger men sommaren på schema.
Är du intresserad så maila ett personligt brev till anders@gullbrannagarden.se snarast eller ring 0706-33 40 99. Minimiålder 20 år.

Lön kollektivavtal, Visita


OM OSS

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Våra gäster under höst-, vinter- och vårsäsong är konferenser, kurser, läger från kyrkor, kommun, företag och många ideella föreningar. Sommaren är turistsäsong med camping och sommarkyrka. Vi serverar och säljer inte alkohol.

På Gullbrannagården arbetar vi efter dessa ledord: Engagemang, Tillgänglighet, Omtanke, Respekt, Ansvar och Utveckling.

På Gullbrannagården arbetar 17 helårsanställda. Under sommarsäsongen anställs ytterligare ca 50 personer som arbetar både i reception/butik, kök/servering, vaktmästeri och lokalvård.

Körkort och tillgång till bil underlättar eftersom allmänna kommunikationer är begränsade på helger.