Nu har våren kommit!

”när dygnsmedeltemperaturen är stigande och över noll grader i minst sju dagar” då är det vår, det säger meteorologerna. Igår uppmättes + 17 grader i Halmstad, vi fick nöja oss med 15,4 men det var helt ok.

Helgens gäster har börjat strömma in och det är fem grupper som gästar gården. Ölmevalla – Landa Församling, Färgaryd och Östra Karups församling, Gällbo Allianskyrka samt Halmstad Pingskyrka. Marie som är ansvarig får en intensiv och rolig helg med många trevliga gäster.

Förutom att ta hand om gäster fortsätter renoveringen av stugor. Nils och Mikael har nu bytt dörrar, fönster och köken är monterade . Till påsk är det fullbelagt så det återstår några intensiva dagar med jobb.

Gullbrannagårdens styrelse hade möte igår kväll i Jönköping. Under några år har det varit Gullbrannagårdens ledningsgrupp som har lydit under SAU:s styrelse. Från och med 1 januari drivs Gullbrannagården i Aktiebolagsform och ledningsgruppen har då blivit en bolagsstyrelse. Anders Georgsson har funnits med under flera år men igår var det hans sista styrelsemöte. Vi är tacksamma för den tid vi har fått del av all hans kunskap och vishet och önskar honom lycka till med nya utmaningar. Nu består styrelsen av Pär Lidåker , ordförande, Maria Wiss, Ingvar Alnervik, Per-Axel Noryd och nyvald Andreas Ekdahl.
(Ägare till Gullbrannagården är SAU 50% och SAM 50%)

Stuga 12-15 är det som helrenoveras. Nya dörrar har Nils monterat i veckan och nu är det bara några dagar kvar till gästerna strömmar in och det blir fullbelagt.
×