gullbrannaleden2
När du kommer till gården så kan du gå en liten runda och läsa från Martin Lönnebos armband,  Frälsarkransen. Varje pärla har sina text och de fina tavlorna har Maria Wiss gjort.

Gullbrannaleden1tuffagrabbar

Sommarens personal har börjat anlända och här är fyra goa grabbar som gör snyggt i rabatter, gräver igen diken och gör det allmänt snyggt inför anstormningen av alla sommargäster.

bokstugan-helena

När Helena från A6 Bok och Musik har anlänt är sommaren här! Bokstugan öppnar på torsdag och har öppet under sommarveckorna.

tvillingarna-elmersson

Det är många grupper på gården veckan innan midsommar. De två grabbarna som äter lunch är dock från Kulltorp och gör lite jobb i sommarstugeområdet. Bilderna nedan är det konfirmander från Stensjön som avnjuter en god lunch.

stensjön2stensjön

Och här är det tårtkalas för Ljungskiles konfirmander.

Ljungskile-konfirmanderspolplatta

När Bryggan började byggas fick spolplattan flyttas för husbilstömningen. Här gör Mikael det sista efter gjutningen av plattan.

gårdsgänget-kväll

Första gårdsgänget har anlänt och måndagkvällen var det tipsrunda med pirattema och våffelservering. Känns fantastiskt att sommarens program har startat , varmt välkommen!

gårdsgänget-kväll-tips
foto och bloggtext: Ewa Bylander

×