Valnämnden konfererar med ordförande i Valnämnden Bertil Alhult. Roger Weman, chef på servicekontoret,  nyttjar kaffepausen till arbete och ingen vila.

Under veckan som gått har både Varberg och Halmstad kommun konfererat. En hel del övernattande gäster både fr Högskolan och en rektorskonferens från Varberg. Under helgen var det fullbokat i alla stugor och rum. Högskolans kör, Köörmit, var en av grupperna, katolska kyrkan och SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet var också gäster. Fortfarande kommer det både husbilar och husvagnar till campingen men tälten är få, ja knappast något.

Nätverksträffen för församlingsanställda är en stund av vila och återhämtning. Anders Bengtsson, fd missionsföreståndare i SAM, arbetar nu i Ljungby och Lidhult, Maria Fransson i Laholm, Mikael Spjut i Burseryd/Broaryd och Christer Lilja och Peter Larsson arbetar båda i Båstad.

Det är ett stort underhåll under ett år och här är Mikael Fasth igång med att byta lampor i badtunnorna. Ett projekt som innebar att hela tunnan hissades upp och nya lampor installerades. En hel del badlakan har försvunnit under sommaren men nu är förråden påfyllda och vi hälsar nya gäster Välkomna!

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×