Turistbyråns personal var på besök under torsdagen för att se vad Gullbrannagården har att erbjuda. Efter en stadig frukost gick rundvandringen till alla stugor och rum samt servicehusen på campingen. Carina Jakobsson, ny chef på turistbyrån, åkte tillsammans med Ingmarie,  lite tidigare för att öppna turistbyrån men de övriga kom med på bild. Det känns tryggt att vi i turistnäringen i Halmstad har en mycket intresserad och serviceinriktad personalstyrka som ska locka hit många turister till Halmstad.

Ett konferensgäng från Halmstad kommun med Annika Vannerberg i spetsen, kom till gården vid lunchtid under torsdagen. Under kvällen ska badtunnan eldas upp och undertecknad lovade att inga mer bilder ska tagas!

I höst planerar EFK, Evangeliska frikyrkan, och SAM, Svenska Alliansmissionen, gemensamma dagar för utbildning och årsmöte av personalen. Ett par hundra gäster kommer att få lyssna till intressanta talare och umgås under trivsamma former. Christer Lilja och Daniel Wramhult, är med och planerar från SAM.
Undertecknad saknar kvinnorna i planeringsgruppen 🙂 .

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×