Efter fyra veckor i Sydafrika är paret Bylander tillbaka igen på Gullbrannagården. Carola, min svägerska, har skött bloggen under vår ledighet. Nu laddar vi inför våren och sommaren. Jag var bara tvungen att lägga in lite härliga bilder från sommaren. Sjunk tillbaka i stolen, det är sol och sommar, du är ledig. Njut!

Februari månad och – 5 grader var dock vår verklighet inatt. Under helgen har det varit full fart på gården och många gäster. Två musikskolor från Ängelholm har haft övningshelg, Labamba band och Diamond band. 75 personer har musicerat från morgon till kväll, till personalens stora njutning.

Förutom att ta hand om de gäster som är just nu, planerar vi för våren och sommaren. Vi söker nu en person som ska vara ansvarig för fastighetsskötseln efter Harald Fritzon. (Han arbetar nu på sjukhuset som sjukhuspastor).
http://www.alliansmissionen.se/web/Gullbrannagarden_1.aspx
Planering för sommaren är också i full gång. Programmet kommer att uppdateras på hemsidan vecka för vecka. Det blev klart under helgen att Helena och Daniel Gatås kommer med sitt goa gårdsgäng igen vecka 26, gospelveckan! Det är jättekul. Flera gårdsgäng kommer tillbaka och det känns verkligen roligt. Det nya Åsarpsgänget med Per och Maria Moensjö i spetsen kommer tillbaka vecka 30, Johan och Carro Lekardal vecka 31 och vecka 29 kommer Malin och Niklas Aronsson med ett gott gäng från Stockholm. Ödmjuk tacksamhet känner jag mot alla dessa som ställer upp en semestervecka och gör det så roligt dom kan för våra gäster!
Jag är ganska säker på att de har roligt också, att döma av alla skratt under en semestervecka. Får allt erkänna att jag längtar lite till sommaren, om det nu inte blir vitt, kallt och snö förstås. Det är också härligt!
×