1 December – julmånaden är här!

Det har varit full fart här på gården även om våra kära bloggläsare inte kunnat följa oss under november månad. Förutom att ta hand om våra gäster har vi börjat storstädningen, haft styrelsemöte med budget inför kommande år samt startat planeringen för kommande sommar.

Några av de grupper som gästat oss under november är Willys, Laholm och Halmstad kommun, Örkelljunga Paradorkester, Säve församling, Katolska kyrkan, Breareds församling samt en hel del catering.

Hallandslängan storstädades förra veckan och nu är även matsalen fin med nypolishat golv, utbytta tassar under stolar och bord och fönster putsade. Stormen i söndags natt orsakade inga stora skador men fönster behöver putsas och grenar i mängd plockas bort.

Nu laddar vi inför julluncher i december månad och första bokningen är imorgon med 100 personer på konferens med god och vällagad julmat.

Under onsdagen hade undertecknad besök av Ida Jonsson som arbetat under många somrar på gården. Det var en intervju, för blivande hälsopedagogen, som var anledningen till besöket.

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×