Jobbar för fullt med sommarens program och några uppdateringar för kvällen är :

Sommarnatt för kvinnor med Irma Schultz Keller den 15 juli och en med Britta Hermansson den 24 juni. Båda kvällarna är klockan 21.00. Irma kommer att berätta om sin resa i livet, sin väg till tro – oj vad jag längtar till sommaren!!

En gårdspastor som återvänder efter drygt 25 år Ingemar Olsson. Det är inte ofta han predikar men nu finns det möjlighet att både lyssna till predikan och sång under vecka 30!

Midsommarhelgen är en händelserik helg i år! Precis klart är att John Schlitt (från Petra) kommer tillsammans med Ådahls. Det blir konsert midsommardagens natt – vem vill vara någon annanstans? John Schlitt var på besök på GF för ett par år sedan, en kväll som gav mersmak för alla i skeppet. Tillsammans med Ådahls blir det en kväll att se fram emot.

Följ alla uppdateringar på hemsidan, kanske kommer något lite i förtid på bloggen men kolla igen så får du tider och exakta tider på alla händelser.

Nu är det dags att ta emot Triple and Touch med Magnus Spångberg och Star School Choir. Några dagar är dom gäster på gården och har konserter på lite olika håll. Imorgon blir det några bilder på gänget.
×